Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dezso369 kérdése:
AZ baj ha a lány magasabb nálam?
Figyelt kérdés
ot nem zavarja azt mondta, nagyon jól megvagyunk,kb,10 cm-el magasabb ,azt mondták a lánynak biztonságban kell magát érznie a fiu mellett,bár alacsony(155-7cm) vagyok de eros,és izmos mivel még mielott megismertem volna 3 honapot tornáztam,(megérte)sokszor megvédtem,pl.mikor egy fiu zaklatta megvertem a fiut. mit gondoltok mukodhet a dolog?2012. nov. 21. 19:54
11/15 anonim válasza:
Ezen így konkrétan nem gondolkoztam el. Nem vagyok egy félős lány, lehet a magasságom miatt? (nem biztos) szóval ez bennem így fel sem merült. De hogy erősebb tőlem az viszont teljesen egyértelmű, gondolom nálatok is így van :)
12/15 A kérdező kommentje:
természetesen igy van
2012. nov. 22. 06:52
13/15 anonim válasza:
én kb 5-6 cm-vel vagyok magasabb a barátomnál, tehát nem sok, de azért látszik, viszont csak egyszer szólt be az osztálytársam (csaj), annyit mondtam, hogy én így szeretem, azóta senki se szólt be, csak a húga szivatja néha)
szóval így lány szemszögböl is azt mondom, hogy az a lényeg, hogy szerssétek egymást :)
14/15 anonim válasza:
Ezek azok a kapcsolatok ,amelyek tönkre fognak menni, és az alacsony srácokat, csak exekként fogják emlegetni. A magasság mindig is legfontosabb szempontjuk a nőknek, még a 155cm-es magasságúaknak is. Alacsony srácként kegyetlen és harcos lesz az élet, mind a munkahelyeden mind a párkeresés területén.. Persze a magassarkú és a barinők vélemény mindig is fontosabb lesz, mint te. Sok alázást kaptam a nőktől a magam 171cm-je miatt.. igen szeretik megalázni az alacsony srácokat. Kevés a normális nő sajnos.
15/15 helii válasza:
Ha ő így szeret és elfogad úgy, hogy te vagy az alacsonyabb akkor fogadd el te is magadat:) Szeressétek egymást az a lényeg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!