Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és őrülten szeretnék egy kisbabát. Normális ez?
Hát nem tudom,de az biztos,hogy ilyen korban még nagy felelőtlenség lenne gyermeket vállalni...
Ha mindenképpen szeretnél valakiről gondoskodni,én ajánlom először probálkozz valami kis háziállattal,pl,kutyával!Sok ismerősöm csinálja ezt!Egy babakutyát felnevelni is nagy felelősség de egy gyereket mégnagyobb!Gondold meg!
Meg kiskoru vagy, es meggyulik a baratodnak a torvenyyel a baja ha teherbe ejt! Eld az eleted,meg nagyon fiatal vagy a babahoz,meg magad is gyerek vagy,nem vagy kepes gondoskodni rola.
Menj el egy baba aruhazba es nezd meg mennyibe kerul a babakelengye,meg tudnand e venni,es a babat etetni is kell,a ruhacskait azonnal kinovi es masikat kell venni,nem is beszelve arrol,hogyha veletlenul megbetegszik es egesz ejszaka sir,mit fogsz csinalni?
Én is így voltam ezzel 16-21 éves korom között, megőrültem egy babáért, de felfogtam ésszel, hogy még nem lehet. Most 28évesen vagyok 5 hetes terhes.
Örülök, hogy nem vagy felelőtelen, ez nagyon jó.
És ne félj,az érzés természetes-szerintem, miért ne vágyhatnánk baba után:-)
De még egy darabig védekezz és találd meg párod, alapozd meg a pici otthonát:-)
Szülészeti osztályon dolgozom. Előfordul, hogy 18 év alatti "gyerekek" szülnek. Azért mondom, hogy gyerekek, mert a viselkedésükön látszik. Biztosan nagyon szeretik majd a gyermeküket, de az igazi anyai ösztön még nincs bennük kialakulva. Ők is gondoskodásra vágynak még, nehéz érzelmileg feldolgozniuk, hogy most nekik kell mindent "feláldozni". A gyermeknevelés nem pár évre, hanem egy életre szól.
Azt tanácsolom, hogy várj még vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!