Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan egyformák a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan egyformák a mai lányok? Léteznek még más nők, más gondolkodásúak? Férfiak, titeket vonzana egy más gondolású lány?

Figyelt kérdés
A nők elég egyformák, a legtöbbet, be lehet határozni milyen pasikat szeretnek, hogy történik egy ismerkedés folyamata (pl: rossz fiús, határozott, domináns, bulizósak, pasizás a fontos, ha nagyon kimutatja érzelmeit, gyengeségét, akkor már hisztis vagy gyenge pasi stb stb.........) Tehát szerintem, mind a szaporodási ösztönre és szexualitásra épülnek a mai lányok és fiúval való kapcsolataik. Az a nagy kérdés, hogy léteznek még igazi egyéniségek, olyan nők, akik teljesen máshogy gondolkoznak, mint az átlag és vajon ezek a lányok már nem vonzóak egy férfi számára
2012. nov. 21. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

na ezért jó hogy már nem vagyok 25 alatt:)

de soha nem is építettem a szaporodásiösztönre, se a szexualításra.Ennek ellenére vonzó voltam a férfiak szemében s vagyok is, bár hosszú évek óta párkapcsolatban élek.A szexualításon felül egy pasinak legyen esze,műveltségi szintje humorérzéke,s tudjon bánni egy nővel, legyen egyénisége.

2012. nov. 21. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Léteznek még olyanok, akik nem a tipikus "menő pasi"-ra buknak (lásd: rossz fiús, határozott, domináns, bulizós). Én tipikusan olyan vagyok, aki lelkileg szeretné leginkább megismerni a másikat, csak sajnos manapság már a "jó pasi", "jó csaj" kategóriák vannak, természetesen a külsőségekre épül minden (ami elég szomorú), s "ha nem jössz be, már meg sem akarlak jobban ismerni" a mottója a párkeresésnek. Persze vannak kivételek, nem mindenki korcsosult még el ennyire, de én már a falra mászom attól, hogy sokszor egyesek a másik nem tagjait úgy rángatják, mintha valamiféle rongybabák lennének.

Szóval összességében én nem a külsőre helyezem a hangsúlyt, sokkal inkább bele tudok szeretni a másik ember lényébe, abba, ahogyan bánik a többi emberrel, ahogyan beszél, gesztikulál, mosolyog, viselkedik... függetlenül attól, hogy kicsit nagyobb-e az orra az átlagnál, alacsony, vékony, vagy bármi más... Sokkal inkább lelki társat keresek, mint egy mutatós hímet, aki belül viszont kong az ürességtől.

Ha ez beleszámít a "más gondolkodásúak" kategóriába, akkor én annak vallom magamat. Annyit hozzátennék, hogy fiúkból is nagyítóval kell keresni ezekez az "egyéniségeket". Szerencsére értelmiségi körökben mozgok, arrafelé azért többet találni ilyesmiből. 21L

2012. nov. 21. 13:14
 13/18 anonim ***** válasza:

én nem tudom, milyen ismerőseitek, barátaitok vannak nektek, de nekem az összes barátnőm külön egyéniség, és egyik sem tömegmaca, és igazából erőlködnöm sem kellett, hogy megismerkedjek velük.

Sok olyan barátnőm is van, akire meg egyáltalán nem lehet a fenti sztereotípiát ráhúzni, annyira különleges személyiség, hogy csodálattal adózom minden percért, amit közösen eltöltünk, és a pasik mégsem tudnak vele mit kezdeni. Mert nem olyan "lányos".

Azt tudom tanácsolni, hogy ne ugyanabból a körből ismerkedj, mert akkor ugyanolyan lányokkal fogsz találkozni.

21L

2012. nov. 21. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:

egyetértek, a legtöbb lány sablonos kívül belül. ha még mások is lennének, hamar kiközösítik őket, így vagy összetörtnek és senkivel se állnak szóba, vagy beolvadnak a többi liba közé.

engem sajnos csak a nemsablon lányok vonzanak, ezért nagyon nehéz találni ilyet.

de szerintem a legtöbb férfi számára hanem is vonzóak, bármilyen lánynak van esélye, hogy ágyba vigyék. valódi érzelmekre viszont már annál kevesebb. csak az a különbség, hogy amíg a fiúk közt rengeteg ilyen különc. kirekesztett van, aki értékelné az ilyen lányokat, addig a lányok közt nagyon elenyésző, vagy hamar lecsapnak rá.

2013. jan. 4. 18:02
 15/18 anonim ***** válasza:

"Nahát, én épp az alacsonyakat szeretem. Ennyit az általánosításról."

ezerből egy. ettől még az átlagra igaz.

ráadásul itt mindenki csillogó szépségeket ír, cak a valóságban nem látszik annyira.

"6-os örülök, hogy kivétel vagy, pl akkor te más vagy, ilyenekre emberekre gondolok. Mégy egyszer nem általánosítok, csak átlagot mondok pl azt mondják az orvosok, a cigi tüdőrákot okozz, ez nem azt jelenti, hogy mindenki aki cigizik az tüdőrákot kap, hanem sok cigizős az kap ÁTLAGBAN!!!!!!"

szerintem a legtöbb nő úgysem tudja felfogni az általánosítás és a többségi súlyozás közti különbséget.

"A mai világ elég sok színű. Nem értem miért egyformák a mai lányok. Talán a te szemedben egyformák ezen nem gondolkodtál el?"

ennyi erővel minden csak nézőpont kérdése, minek beszélgetünk?

"Sokkal inkább lelki társat keresek, mint egy mutatós hímet, aki belül viszont kong az ürességtől. "

ez az ami a legtöbb lányról nem mondható el

2013. jan. 4. 18:18
 16/18 anonim ***** válasza:

„Léteznek még olyanok, akik nem a tipikus "menő pasi"-ra buknak (lásd: rossz fiús, határozott, domináns, bulizós). Én tipikusan olyan vagyok, aki lelkileg szeretné leginkább megismerni a másikat, csak sajnos manapság már a "jó pasi", "jó csaj" kategóriák vannak, természetesen a külsőségekre épül minden (ami elég szomorú), s "ha nem jössz be, már meg sem akarlak jobban ismerni" a mottója a párkeresésnek. Persze vannak kivételek, nem mindenki korcsosult még el ennyire, de én már a falra mászom attól, hogy sokszor egyesek a másik nem tagjait úgy rángatják, mintha valamiféle rongybabák lennének. „

A nők nagy részére igaz, amit írsz, h a rosszfiús , határozott férfiakra buknak. És az is,h csak külsőt nézik, akárhogyan is próbálják csűrni-csavarni.

„én nem tudom, milyen ismerőseitek, barátaitok vannak nektek, de nekem az összes barátnőm külön egyéniség, és egyik sem tömegmaca, és igazából erőlködnöm sem kellett, hogy megismerkedjek velük.

Sok olyan barátnőm is van, akire meg egyáltalán nem lehet a fenti sztereotípiát ráhúzni, annyira különleges személyiség, hogy csodálattal adózom minden percért, amit közösen eltöltünk, és a pasik mégsem tudnak vele mit kezdeni. Mert nem olyan "lányos".

Azt tudom tanácsolni, hogy ne ugyanabból a körből ismerkedj, mert akkor ugyanolyan lányokkal fogsz találkozni.

21L”

Igen, a gyakoris lányok mind egyéniségek és a barátnőik is azok, már megtanultuk:).Igen, rossz helyen ismerkedsz, blablabla közhely.

Igazából a legtöbb kapcsolat a szexualitásra épül és arra, hogy azért mégse legyünk egyedül. Nagyon ritka az olyan kapcsolat,amiben tényleg szeretik egymást, nem csak elvannak egymással. Majdnem minden ma fiatal nő teljesen egyforma- ezzel egyetértek. Többségük a kinézetével van elfoglalva, és a kinézetén kívül semmi értéke sincs. Egy nő fiatal korában "nincs rászorulva", hogy érdekes legyen, mert elég egy kis smink+ kihívó öltözködés, és máris népszerűek. A legtöbb férfinek meg csak szexre kellenek a nők és ezek a nők. Akik komoly kapcsolatot akarnak, pont ezért nehéz dolguk van, mert sok átlagos felszínes liba között kell megtalálni azt a néhány értékeset. Van talán még pár ilyen nő, viszont ők elbújnak és nem hangosak, nehéz rájuk lelni.

2013. jan. 7. 07:02
 17/18 anonim ***** válasza:

"Akik komoly kapcsolatot akarnak, pont ezért nehéz dolguk van, mert sok átlagos felszínes liba között kell megtalálni azt a néhány értékeset. Van talán még pár ilyen nő, viszont ők elbújnak és nem hangosak, nehéz rájuk lelni."

Női szempontból ugyanez. De teljesen igazad van sajnos.

2013. jan. 7. 13:30
 18/18 anonim válasza:
Szia. Ne haragudj, de nem olvastam el a kommenteket. Csak annyit szeretnék mondani hogy valamiért engem egyik tulajdonság sem érdekel.
2013. aug. 2. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!