Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket elriasztana az egy kapcsolattól, ha a lány akit megismertetek szép, okos, kedves lenne, de kiderülne, hogy szegény családból származik és csúnya házban él?
engem nem riasztana, sőt...
szerintem rendes lány lehetsz
Én voltam ilyen helyzetben, gyerekkoromban egy fél szobában laktunk hárman, majd miután megszületett a húgom, négyen. A fürdőszobában se fűtés, se melegvíz, hatévesem már egyedül salakoltam ki a kályhát, meg hordtam be a szenet, hogy begyújtsunk. Szóval el lehet képzelni a viszonyokat, én sem szívesen vittem haza senkit.
Aztán volt egy barátnőm (még csak nem is pasi), aki nagyon erősködött, hogy menjünk el hozzánk, mert mindig náluk vagyunk. Megmondtam neki, hogy miért nem szeretném, de azt mondta nem érdekli, nem azért a barátnőm, mert szép házunk van. Azóta nem érdekel, ki mit gondol. Ha valaki azért nem barátkozik velem, mert szegény a családom, annak nincs szükségem a barátságára.
A páromra ugyanez igaz. És ha látja, honnan jöttem, talán jobban értékeli azt, ami most vagyok. Hogy igyekszem másképp, jobban rendezni az életemet mint a szüleim. Elvégeztem az egyetemet, nyelveket beszélek, két állásban dolgozom, hogy fenntartsam magam. Ha valaki ezt nem értékeli, csak azt, mennyi pénze van a családomnak, akkor az nem érdemli meg, hogy foglalkozzak vele.
Ezt tartsd szem előtt, és akkor nem lesz gond.
24/N
Kérdező, jutottál valamire? Segített, amiket írtunk?
Nyilván nem az utolsó válaszolóra gondolok, ő szimplán bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!