Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az h a vissza húzodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h a vissza húzodo és udvarias fiuk nehezebben találnak maguknak párt? Én bárhogy próbálkoztam nem jött össze és már kezdem feladni!

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"de a fiúk meg legyenek hipermagabiztosak még a sokadik durva elutasítás után is..."

ez a mondatod nem igazán passzol ahhoz ,amit írtam, de nem baj

jeleztem én, de megelőztek mindig a laza, haverkodós lányok, s nálam skkal csúnyábbak elvitték a szóbajöhető fiúkat

2012. nov. 20. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Mert az udvariasság hátrány a lányoknál.
2012. nov. 20. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja, erre már én is rájöttem, tudod én is világéletemben udvarias, kedves, jó fiú voltam, aki a lányokat előre engedte, mindig segített bárkinek, ha kellett és mit kaptam cserébe? lenéztek, átnéztek rajtam, visszautasítottak, kigúnyolta, kinevettek. Azóta én nem egnedek magam elé egy lányt sem, bunkó módon megmondom amagamét és mit ad isten, már három csajjal is smároltam egyet meg kihasználtam, leszopattam magamat vele és ezután sem fogok érzelmeskedni, meg jó fiúskodni soha többet. Ideje lesz neked is önző, rossz fiúvá válnod, erre buknak ezek.
2012. nov. 20. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
utolsó kötsög vagy.
2012. nov. 20. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:

" Hannibal Smith válasza:

utolsó kötsög vagy. "

Lehet hogy köcsög az utolsó, de te is az ő f.szára ugranál rá (feltéve h nő vagy). Ez a baj, nem kellenek a rossz fiúk, meg szemét mind, aztán mégis a farkincájukon kötsz ki... Hogy is van ez akkor? :(

2012. nov. 21. 00:55
 16/17 anonim ***** válasza:
ilyen névvel szerinted nő vagyok, vagy férfi, te szerencsétlen? :DDD
2012. nov. 21. 01:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal vonzóbb egy olyan kedves ember aki titokzatos, kissé visszahúzódó, mint egy olyan aki erőszakos és már az első randin kidumálja magát...és a végére elfogy teljesen:)
2013. júl. 29. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!