Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy régi udvarlótól kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy régi udvarlótól kapott bonbont szem előtt hagynál, ha megy hozzád a párod?

Figyelt kérdés

Régen volt egy udvarlóm akivel végül nem alakult ki párkapcsolat, de azóta is tartjuk a kapcsolatot neten, telefonon pár havonta. Most legutóbb felhívott, hogy munka után hazavinne (egy irányban lakunk, útba estem neki). Mondtam, hogy jó persze, egy jót beszélgettünk, élőben évek óta nem láttuk egymást...

Kaptam is tőle egy nagy bonbont.

A barátommal mostabában kevésbé figyel rám, gondolom biztosnak érzi a helyét, nagyon ellazult a kapcsolatunkban.

Úgy érzem pont ráférne egy kis figyelmeztetés, hogy vegye észre magát egy kicsit...

Gonoszság lenne elöl hagyni a finomságot, és félvállról odavetni honnan is van, ha rákérdez?

2012. nov. 19. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
XD
2012. nov. 19. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem azért hagynám elöl, hogy figyelmeztessem. Azt megteszem szemtől szemben szóban, nyíltan és egyenesen, ha valami nem tetszik. Azért hagynám elöl, mert nem tettem semmi rosszat azzal, hogy ajándékot kaptam, és nem fogom rejtegetni más elől.
2012. nov. 19. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem,nem gáz de ne azt mond hogy a volt pasimtól/szeretőmtől van..hanem mondjuk egy férfi ismerőstől,baráttól,kollégától stb.

Illetve mondhatod azt is h egy udvarlótól,csak akkor lehet besértődik,kérdezget,veszekszik majd hogy mi a fenének találkozol te a volt pasiddal,minek fogadsz el tőle ezt azt és pláne minek állítod ki a lakásban,és főként mért oda teszed hogy a szemét is kiszúrja(főleg ha feltűnő)és miért veted neki oda lazán hogy ja egy sráctól van,akivel kavartunk stb.Én csajként simán benyögném,de a pasid lehet nem venné ilyen lazán

2012. nov. 19. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Szemtől szemben, nyíltan én is megtettem régen, hatásos volt, de nem eléggé. Ezért próbálnám egy tárggyal is.

Egyébként, ha vétkes lennék biztos nem hagynám szem előtt.

Én mindig azt mondom, hogy ott van a baj, amiről hallgatnak. :)

2012. nov. 19. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:

én inkább őszintén megmondanám hogy valami bajom van

a bonbont úgyis percek alatt megenném :D

2012. nov. 19. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben úgy érzed, te továbbra is ugyanannyira törődsz vele, mint a kezdetekkor, akkor jogos, hogy az asztal közepén hagyod a bonbonod.

Egyébként csak tedd fel a polcra, és ha kérdezi mondd el, hogy honnan van.

2012. nov. 19. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha te már ezt eldöntötted,most akkor mégis minek

vársz mások véleményére!

Hagyd nyugodtan elöl,így legalább megcsinálod a feszkót,majd szépen vállon veregetheted magad.

Ha meg azt érzed,hogy nem figyelnek oda rád,lusta vagy megszólalni,és megbeszélni a pároddal?

De idegesítenek az ilyen buta libák!

2012. nov. 19. 21:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Te marha okos 7., mint írtam próbálkoztam szóban, de mint tudjuk a férfiaknak nehezebben esik le a tantusz, főleg, ha túl finoman van fogalmazva. Ez legalább előidéz egy jó kis megbeszélős estét, úgy hogy talán komolyan is veszi a problémát.
2012. nov. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!