Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha egy pasi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha egy pasi azt mondaná nektek, hogy a nőnek a konyhában és a gyerekek mellett a helye, ezért ne dolgozzon, mert nem a karrierépítés a feladata?

Figyelt kérdés
Egy pasi szerint nekem be kell vonulnom a konyhába, és ő semmilyen házimunkában nem venne részt, mert az a nő dolga. Mivel ő dolgozna, ezért ez az én feladatom, mert ő hozná haza a pénzt, cserébe -szavai szerint- minden este jól megd@gna. Engem viszont nem engedne dolgozni, mert egy gyereknek anya kell, és az enyém a gyereknevelés és a háztartás. Döntésekben is ő a főnök, mert -szintén idézem őt- "a férfi a fej, én meg a nyak, amely mozgatja a fejet, de a fej dönt". Diplomásként sohasem dolgozhatnék mellette. Mit mondanátok ennek a pasinak, hogyan állnátok hozzá?
2009. aug. 15. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Cserébe minden este jól megdugna? Milyen kedves...:D Vigyázz, ki tudja, a következő mondókája talán az lesz, hogy neked otthon a gyerekek mellett a helyed, amíg ő a kocsmában sörözhet a munkatársaival VAGY mivel te nő vagy neked a férjed szolgálatában meg a gyerekkel a helyed, de ő meg férfi és a génjeiben van, hogy másokkal is "szórakozzon". De cserébe azért téged is jól megdug minden este.

Egyébként kérdem én, az apának nem a családja mellett van a helye?

Szerintem amúgy ez egyénfüggő. Ha te nem vagy egy határozott, önfejű valaki, akkor talán még rendben is lenne. Bár akkor se jó, ha a nő a mai modern világban nem dolgozik egész életében semmit, mert nem tanulja meg az élet és a munka játékszabályait, mondhatjuk egyedül életképtelen lesz. Aztán mi van, ha ez a drágalátos keménykedő férj egyszer tényleg azt is követelni fogja, amit írtam és megcsal vagy le fogja szarni a gyerekeket meg téged, mert az ő feladata a munka? Akkor majd jöhetsz ide siránkozni, hogy de nem tudsz elköltözni meg nem mersz elválni, mert mindent ő keresett meg, nem lenne semmid, illetve még soha nem dolgoztál és nem tudnál megállni egyedül a lábadon. Gyerekkel meg főleg nem.

2009. aug. 16. 11:39
 12/12 anonim ***** válasza:

mit tennék? pasi repülne...

bár nemkell sok idő egy kapcsolatban ugysem hogy kiderüljön ha egy pasinak ilyen a hozzáállása a dolgokhoz,márpedig akkor a kapcsolatot nem hagynám odáig bonyolodni hogy esküvő legyen tervben...

párom nemrég diplomázott,nekem még van évem,de gyerek még vagy 10 évig tervben sincs,és konyhában sem vagyok hajlandó heti 5 óránál többet tölteni.És ezen változtatni sem nagyon akarok.Az az 5 óra hetente nekem elég 3-4 féle kaja megfőzésére,közben mosogatásra.Nem cseléd vagyok,igenis Én keresem meg a pénzt amit magamra költök,Én tartom el magam,nekem pasi meg ne mondja hogy mit hogy...Nem azért tanulok,hogy a megszerzett tudásommal otthon üljek...Gyerek mellett majd ha lesz,akkor oké hogy otthon lenni vagy 2 évig,akkor a pasi legyen a kereső,de az más.2 év után simán vissza lehet/kell menni dolgozni.

Egyenjogúság...

22/L

2009. aug. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!