Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehetném túl magam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném túl magam az exén?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyunk együtt. A szerelem nagy, nem múlt el, azt mondja nagyon szeret. volt neki egy másik barátnője előttem, másfél évig voltak együtt. ő volt az első szerelme, de azt mondja engem sokkal jobban szeret és én vagyok az első igazán nagy szerelme.

ezzel a lánnyal egy iskolába járok, vagyis mindennap látjuk egymást (kis létszámú iskola). nem tudom elviselni a rámenős természetét. nincs megtörve azért, mert részben miattam hagyta el a "közös" barátunk. egy ideig még szerette, vissza akarta szerezni. akkor nem érdekelt.

túl magabiztos, és nagyképű. tele vannak pénzzel és mindenkinél jobbnak hiszi magát. rosszul vagyok amikor bemegyek reggel a suliba, vele álmodok minden éjjel másfél éve.

ha belegondolok hogy a barátommal egy légtérbe vannak (barátom is abba a suliba járt ahova most mi és vissza-vissza néz) gyomoridegem van. nem azért mert azt hiszem szereti. hanem mert szebbnek látja. önző és undorító dolognak tartom amit csinálok, érzek, de nem tudom kezelni. sokkal szebbnek látom magamnál, mindennap megnézem miben van, és tudom hogy mindent meg tud venni.

akkor vagyok feldobva ha látom hogy éppen nincs kisminkelve vagy van egy pattanás az arca közepén.

én nem ilyen vagyok! ha már facebookon többen "lájkolják" a képét akkor is rosszul érzem magam. engem ezek eddig nem érdekeltek, annyira szánalmas vagyok.

pszchiológushoz járok kisebbségi komplexusom miatt, de nincs eddig eredmény.

hozzá kell tegyem, hogy amíg semmi közöm nem volt a barátomhoz addig teljesen semlegesnek láttam a lányt. csak vele szemben van kisebbségi érzetem, más lánnyal szemben nincs.

annyira remélem hogy egy valaki olyan elolvassa aki érzett már ilyet és tud segíteni.

üdv.

2012. nov. 18. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

és ha szebbnek tartja? te kevesebb leszel ettől?

nem támaszkodhadsz valakire ennyire, mint a barátodra. tudom, fontos amit gondol, de ne ő határozzon már meg téged. ennyire nem lehet gyenge a személyiséged.

biztos van olyan dolog, amiben a másik lány a jobb, és van olyan, amiben te. a világ egyik legtermészetesebb dolga, senki sem tökéletes. viszont a barátod téged szeret, saját magadért, ami azokból a dolgokból áll, amikben jó (jobb a lánynál), és amikben rossz (rosszabb a lánynál) vagy. ha elkezdesz versengeni a másikkal, az már nem te vagy, ha hasonlítani akarsz rá, megint nem te vagy, pedig téged még mindig, mint mondtam: önmagadért szeret.

a legrosszabb dolog, amit önmagunkkal tehetünk, hogy eláruljuk magunkat :) ne ess ebbe a hibába, kérlek

2012. nov. 19. 00:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Csajszi,olvasd el a 2.mondatodat :) .Téged szeret,Téged választott,hiába kapálózott a cicababa.A párodnak TÁRSra van szüksége,és hidd el,TE vagy számára az igazi ékszer.Magyarul szebbnek,jobbnak lát,érdemesebbnek arra,hogy a Te kezedet fogja,Téged nevezzen a párjának.Választhatta volna Őt is,de nem Rá van szüksége,hanem Rád,valszeg azért,mert melletted érzi teljesnek magát.Légy büszke magadra,hogy TE vagy A NŐ a szemében :) ... Többen lájkolják a képét?Istenem,akit csak a farkuk hajt,egészségükre.Te megtaláltad azt,akit a szíve vezérelt hozzád,és Neki Te vagy a legszebb :) ."Jobb" nők mindig is lesznek,és ha valaki él a lehetőséggel,az kevés hozzád,nem való az életedbe,nem egy az utatok.
2012. nov. 20. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!