Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nem vagyok hétköznapi srác" Hogy értette?
Figyelt kérdés
van egy pasi akivel kavartunk, de nem tudom hogy mit is akar tőlem mert hol úgy viselkedik mint aki akar tőlem komolyabbat mégsem kérdezi meg hogy járnék e vele...
megkérdezte már egyszer hogy lennék e a csaja de nem is tudtam rá válaszolni mert még be sem fejezte a kérdést már mondta is hogy talán jobb lenne ha nem is válaszolnék mert nem akar megbántani és mivel dolgozik nincsen sok ideje pedig ő minden idejét velem akarja tölteni de nem jönne össze a meló miatt...
tegnap rákérdeztem hogy mégis mit akar mert nem tudom eldönteni és mondta hogy majd megbeszéljük de ő nem egy hétköznapi srác. Hogy értette ezt? Lehet hogy én vok a dili de én ezt nem értem hogy miért mondta? Vélemények?
Talán olyanokra gondolhatott hogy nem volt még komoly kapcsolata, szóval hosszabb ideig tartó, és nem szeretne megbántani téged, hogyha esetleg rosszul alakulnának a dolgok. Kérdezgesd hogy milyen kapcsolatai voltak. Szerintem. Remélem segítettem.
2009. aug. 15. 15:33
2/14 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy egy hétköznapi srác, ha esetleg suliban van napközben még órákat tud tölteni a barátnőjével délután. Erre érthette. Ha meg találkozgatsz vele, kb. látod mennyi ideje van kapcsolatra, ha neked úgy megfelel akkor mondd meg neki hogy megérted hogy dolgoznia kell és csak ennyi ideje van, igy is szivesen összejönnél vele.
2009. aug. 15. 16:13
3/14 anonim válasza:
16:13 Még arra is érthette hogy az ő korában még sokan tanulnak, ő inkább már dolgozik.
2009. aug. 15. 16:16
4/14 anonim válasza:
Szerintem b*uzi.
2009. aug. 15. 16:19
5/14 A kérdező kommentje:
16:19-esnek...sztem te meg egy se..fej vagy!!!
a többieknek köszönöm
2009. aug. 15. 17:15
6/14 anonim válasza:
Édesem, ez egy lerázószöveg volt, csak burkoltan. felejtsd el.
2009. aug. 15. 21:33
7/14 anonim válasza:
én is az utólsóval értek egyet, mi lenne benne olyan különös? semmi, csak húzza az időt.
2009. aug. 18. 11:12
8/14 anonim válasza:
"nem vagyok hétköznapi srác"- mindegyik ezt hiszi magáról, vagy szeretné ha igy lenne
2009. aug. 18. 11:14
9/14 anonim válasza:
Ez nem így működik hogy: "járunk? -ja".
2009. aug. 18. 12:21
10/14 anonim válasza:
Szerintem meg nem akar járni, de mivel olyan kevés ideje van hát mi lenne ha csak dugni járnátok össze, és valószínű azt akarja hogy ezt te mondd ki, hogy nehogy azt gondold róla milyen bunkó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!