Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 és 18 év közötti lányok ha 13 évesen közepesen kigyúrtam magam és 182 cm vagyok de nem tartozom a jóképűek közé attól még összejöhetek egy szép, csinos lánnyal? (Heves megyében Gyöngyösön élek)
Ha kigyúrt vagy,de nem jóképű,akkor nem lenne nagy esélyed nálam,bár mindenkinek más az izlése.Lehet,hogy tetszenél.
13/L (:
Köszi :) Amugy ha megadod az E-mailod vagy valami címedet akkor küldök képet :D
Komolyan.
MINDENKIRE VONATKOZIK!
"nekem ez olyan mint a dohányosoknak a cigi alkeszoknak az ital drogosoknak a drog."
És ugye tudod, hogy ők hogyan végzik?
Engem nem érdekel, a te tested, a te életed, azt csinálsz vele amit akarsz. Csak nehogy majd 20 évesen itt siránkozz, hogy tönkre b.sztad az ízületeidet és csontjaidat.
Rengeteg átlagos test alkatú srácnak van nője. Sőt még a soványaknak és a dagadtaknak is, akik nem milliomosok. Mind azt korábban írtam, a kondisok döntő többsége a komplexusaik legyőzése miatt megy le a terembe. Hiszen ki az a hülye, aki önként kínozza magát hosszú ideig, amikor nem ez számít, hogy lesz-e csajod, bármennyire is hihetetlen.
Sőt a nagyokosok szerint már van "fordított anorexia" is, ami a férfiakat érinti. Vagyis hiába gyúrja ki magát úgy, mint MR. Olimpia, akkor is gyengének és sebezhetőnek fogja érezni magát.
Köszi a válaszokat.
És nem mondanám hogy kínzom magamat.
Én nagyon szeretek edzeni minden nap szoktam.
Hiába adok email címet,nem küldesz képet.
13/L
Általában a kigyúrt pasik minden lánynak bejönnek, de aki sportol, az tudja, h a kondizás ilyen "gyorsan csinájunk valami jó testet, amire tapadnak a csajok".. Nem vagy vele egyedül, de mindent az egészséges határig csinálj. Járj mellé futni is, hogy a lábad eés a szíved is erősödjön. De ha ennyit gyúrsz, nézz utána mennyi táplálékot (vitaminokat stb.) kell bevenned ahoz hogy egészségessé válj/maradhass... Nehogy megvágd a saját mellkasod h sexy legyél.... Megkérdezi egy lány, h hol szerezted, hát megvágtam magam h sok csajnak bejöjjek, vagy mi?? Szóval azt ne..:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!