Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nem azt szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem azt szeretem akivel vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy párom 6éve, külföldön dolgozik 1éve na és időközben annyit veszekszik velem, mindenbe beleköt! Semmit sem szabad ígyhàt szeptemberben kibékültem az exemmel aki nem tudja hogy van párom! Szeretem őt és vele szeretnék lenni! Ő már kezdi megelégelni hogy nem vissza haza stb! És anyukámnak is beszéltem róla aki inkább a másik pasimat részesíti előnyben mivel ettől a sráctól csak egy plüss macit kaphatnék! A másik dolog hogy lehet terhes vagyok az itteni fiútól, nem jött meg! Hányingerem is van,feszül a mellem stb! Ő belemenne hogy megtartsuk szeretné is! Soha nem mondta hogy nem, már korábban is akart volna! Én nem vagyok biztos a babába, mert nincs mire alapozni! Ettől félek, na de jobb lenne mert legalább együtt lehetnénk! Na meg ez a fiú sokkal helyesebb is! Mit csináljak?
2012. nov. 17. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts a mostani pároddal, és legyél együtt a régi-új pasiddal, akitől talán gyermeked is lesz. Vagy neked mi a terved? A mostanival maradsz a pénze miatt, boldogtalanságban, elhiteted vele, hogy az övé gyerek, csak legyen lóvé, közben pedig össze-vissza csalod majd ahogy most is? Vagy elveteted a babát és úgy teszel mintha mi sem történt volna? Most komolyan a pénzre és arra alapozol, hogy ki a helyesebb srác? Hány éves vagy?
2012. nov. 17. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Jól megkavartad magadnak a dolgokat!Ha volt merszed igy átvágni a külföldön érted(is) dolgozó párodat,akkor legyen merszed elmondani is neki ,hogy te már nem vele tervezel!Ez több mint tisztességtelen... szerintem :/ !!!
2012. nov. 17. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire idióta vagy, hogy miközben lehet hogy terhes vagy, az a fő szempont, hogy az exfaszid jól néz ki? Kapjál már az agyadhoz! Komolyan erre nem tudok mit mondani, ülj le és gondold végig, hogy mászhatsz ki ebből.
2012. nov. 17. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
te kezdeményezted legalább a kapcsolatot anno aztán beleuntál az illetőbe? vagy ő kezdeményezett?
2012. nov. 17. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
egy hulladék ember vagy. megérdemled a sorsodat akármit is kapsz majd az élettől...
2012. nov. 17. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!