Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nagyon sokat sír, szinte minden nap van hogy naponta többször is, utálnátok érte?
Miért kellene utálni?
De hogy nem jönnék össze vele az fix. Max ha sikerül hatni rá, hogy ne sírjon. Amúgy miért sírsz naphosszat?
Nekem is volt ilyen időszakom. De szerintem most ne a pasikkal, pasizással foglalkozz, hanem magaddal! Tedd rendbe a dolgaidat, kicsit kényeztesd magad (forró fürdő, csoki, stb) és sz*rd le, hogy ki mit gondol rólad. Nyilván nem utálnának érte, de te sem éreznéd magad jól abban a kapcsolatban, ha állandóan bocsánatot kéne kérned, mert itatod az egereket.
A depis időszakokhoz ajánlom Lana Del Rey számait. Nekem nagyon sokat segítettek, jól lehet közben gondolkozni, álmodozni, vagy akár sírni. :)
nem tudom, hogy mi a rosszabb: folyamatosan nevetni vagy folyamatosan sírni...
keress valakit aki csikizi a talpad
:)
egyébként van olyan hogy ha megölel valaki akkor is rám jön, és elkezdenek folyni a könyeim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!