Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT CSINÁLJAK? Szeretem, de már elegem van.
Ellaposodott a kapcsolatunk, ezt próbáltuk valahogy megbeszélni, de mindig vitatkozás, veszekedés lett a vége. Nem csinálunk mostanában semmit, mindig csak fekszünk és megunta. Kitalálta, hogy menjünk moziba, de nekem annyira erőltetett az egész. Nem tudom mit szeretnék, szerelmes vagyok, de a mondanivalójával annyira megbántott, hogy most nem akarom látni. Úgy volt, hogy holnap jön hozzám, de nincs kedve, mert nem csinálunk semmit.
Ilyenkor mi van? Elindultunk a lejtőn, haldoklik a kapcsolat, nincs kiút? én nagyon szeretem, de tényleg unalmas, hogy mindig ugyanazt csináljuk.
Elmenjünk holnap moziba vagy mindenki maradjon otthon?
19/L 22/F
Hidd el, hogy az elején mi is örültünk a semmittevésnek, de ő is az a fajta aki állandóan menne valahova meg én is.
Volt már ilyen probléma máskor is, akkor is megoldottuk.
Akkor szted menjünk moziba? :D
mi az erőltetett egy moziban?
meg milyen dolog már,hogy te elvárod,hogy a másik szervezkedjen,amikor neked nem tetszik a fekvés?
te miért nem csinálsz programot?
derogál vagy mi a f@sz?
nincs semmi ami érdekel?
ahelyett, hogy támadnál, értelmezhetnéd is, amit írtam.
ő hozta fel az egészet, hogy unalmas az együttlét, a fekvés, meg hogy nem csinálunk semmit. Már múlt héten eltervzTÜK a mozit, de kedden úgy megbántott, hogy lemondtam. szóval ne gyere nekem azzal, hogy csak ő szervez programokat.
vagy menjetek el teázóba.
megiszol két kancsó citromfű teát,aztán 30as pulzussal lenyugszol kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!