Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIT CSINÁLJAK? Szeretem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT CSINÁLJAK? Szeretem, de már elegem van.

Figyelt kérdés

Ellaposodott a kapcsolatunk, ezt próbáltuk valahogy megbeszélni, de mindig vitatkozás, veszekedés lett a vége. Nem csinálunk mostanában semmit, mindig csak fekszünk és megunta. Kitalálta, hogy menjünk moziba, de nekem annyira erőltetett az egész. Nem tudom mit szeretnék, szerelmes vagyok, de a mondanivalójával annyira megbántott, hogy most nem akarom látni. Úgy volt, hogy holnap jön hozzám, de nincs kedve, mert nem csinálunk semmit.

Ilyenkor mi van? Elindultunk a lejtőn, haldoklik a kapcsolat, nincs kiút? én nagyon szeretem, de tényleg unalmas, hogy mindig ugyanazt csináljuk.

Elmenjünk holnap moziba vagy mindenki maradjon otthon?

19/L 22/F

2012. nov. 17. 00:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák, én még a közös semmittevésnek is örülnék, ha lenne barátnőm xD. Hát menjetek valami olyan helyre, ahol még nem voltatok, szerintem még megmenthető a dolog. 19/F
2012. nov. 17. 01:01
 2/8 A kérdező kommentje:

Hidd el, hogy az elején mi is örültünk a semmittevésnek, de ő is az a fajta aki állandóan menne valahova meg én is.

Volt már ilyen probléma máskor is, akkor is megoldottuk.

Akkor szted menjünk moziba? :D

2012. nov. 17. 01:07
 3/8 anonim ***** válasza:

mi az erőltetett egy moziban?

meg milyen dolog már,hogy te elvárod,hogy a másik szervezkedjen,amikor neked nem tetszik a fekvés?

te miért nem csinálsz programot?

derogál vagy mi a f@sz?

nincs semmi ami érdekel?

2012. nov. 17. 01:08
 4/8 A kérdező kommentje:

ahelyett, hogy támadnál, értelmezhetnéd is, amit írtam.

ő hozta fel az egészet, hogy unalmas az együttlét, a fekvés, meg hogy nem csinálunk semmit. Már múlt héten eltervzTÜK a mozit, de kedden úgy megbántott, hogy lemondtam. szóval ne gyere nekem azzal, hogy csak ő szervez programokat.

2012. nov. 17. 01:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg akkor valami múzeum? Valami csendes hely a városban? Étterem?
2012. nov. 17. 01:13
 6/8 anonim ***** válasza:

vagy menjetek el teázóba.

megiszol két kancsó citromfű teát,aztán 30as pulzussal lenyugszol kicsit.

2012. nov. 17. 01:17
 7/8 A kérdező kommentje:
ez a "kedves" jelző csak valami irónia, igaz?! írd át bunkóra ;)
2012. nov. 17. 01:21
 8/8 anonim ***** válasza:
:D
2012. nov. 17. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!