Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ÍGY tisztázta?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok, annak sem az elején, jócskán a közepe felé járok már. Kimondhatatlanul szerelmes vagyok végre. Nagyon régen nem történt már meg velem ez az érzés, most pedig tavaly december óta tart. Csak ám sok minden miatt viszonzatlanul.

A srácot én már elég régóta ismerem egy közös helyszín kapcsán, amiről igazából nem szeretnék itt többet mondani. Decemberben viszont belém csapott a felismerés, hogy észrevettem, igazából mennyire tetszik nekem. Akkor vettem őt észre igazán. Addig csak egy volt a többi közül, akikkel időnként találkozom. Újabb két semleges találkozás után belezúgtam. De hessegettem a dolgot, aminek az lett az eredménye, hogy 1 hónap múlva már beleszerettem.

Nagyon régi érzés ez, annyira régen éreztem ilyet, hogy már szinte el is felejtettem, hogy létezik. Akkoriban még volt párom, akivel már csak megszokásból voltunk együtt, de szakítottunk (nem emiatt a srác miatt). Viszont jó barátok maradtunk, és amikor elmeséltem neki, hogy én újra szerelmes vagyok, de ez a srác nem közeledik felém, akkor egy nagyon lovagias gesztust ajánlott fel. Mivel lényegében ismerik egymást látásból, mondta, hogy ír neki egy emailt, amelyben közli vele, mint férfi a férfival, hogy mi szétmentünk, és hogy jó szívvel ajánl neki engem, mert jól járna velem. Ugyanis nem tudtuk, hogy azért nem mer-e közeledni, mert valahonnan megtudhatta, hogy párom van (azt persze már nem tudhatta meg, hogy közben szakítottunk, mert nem vertük nagydobra), vagy egyéb okból. A srác ugyanis nézegetett engem, elég feltűnően, a közös munkából adódóan még sokszor kivételeket is kaptam tőle, és ezt a volt párom is úgy ítélte meg, hogy tetszhetek neki, csak esetleg úgy tudja, hogy foglalt vagyok, de miután mi szétmentünk, jogom van a boldogsághoz, és ő ehhez még hozzá akart segíteni, azért meg is írta ezt a levelet.

Csak ám hiba történt, rossz email címre küldte el véletlenül, nem a srác saját emailjére, hanem a közös levelezőre, amit a srác egész munkahelye olvas. Persze, hogy botrány lett belőle. Óvatosan, feltűnés nélkül megtudakoltam, hogy aznap az egész munkahely ezen röhögött, főnökkel együtt, de szerencsére nem a srácot marasztalták el, hanem kikiáltották komplett idiótának az én volt páromat (aki persze nem ott dolgozik).

Miután ez nagyon rosszul sült el, én megoldottam a dolgokat úgy, hogy a közelébe se kelljen mennem a srácnak, még véletlenül se (bár úgy tudja, hogy én nem tehetek a levélről, de ki tudja, mit gondolhat). Pár hónap el is telt így, de nemrég megint oda kellett mennem. Hát a föld alá süllyedtem. Véletlenül-e vagy szándékosan, de nem a srác vette át tőlem az anyagot, amit addig, hosszú éveken keresztül mindig ő vett át. Valahogy úgy intézte, hogy neki éppen mást kellett csinálnia, és egy másik kolléga jött elém lelkesen. Ő persze ott volt, de rám sem nézett egész idő alatt. Innen gondolom, hogy engem is hibáztat, és még ki tudja, hogy miket gondol rólam.

Nagyon szégyellem magam, de nagyon is szerelmes vagyok. Talán menni fog, hogy évek alatt kiverjem a fejemből. Annál is inkább, mert a történet folytatódik. Megfogadtam sajnos egy buta tanácsot (jól meg is jártam), és írtam egy levelet, amiben leírtam, hogy én erről nem tudtam és elnézést kérek. 1 hét múlva felhívott, és úgy elküldött a francba, úgy megalázott, mint még ahogy eddig engem férfi soha. Úgy beszélt velem, mintha én akaszkodtam volna rá, és neki kellene engem elküldenie. Meg is tette keményen. Köpni-nyelni nem tudtam, de leraktam neki a telefont, bár ő hívott, és azóta remegek, mint a nyárfalevél. Úgy megalázott, hogy rendesen szégyellem magam. Az biztos, hogy többet még le se köpöm, ha köszönne, azt se fogadnám, de ha vele hoz össze a balszerencsém, akkor még talán további személyes kirohanásokra is számíthatok. Végképp nem értem, hogy miért nem lehetett úriember módjára, diszkréten, finoman tisztázni a félreértéseket, miért kellett engem szavakkal letámadni és meggyilkolni. Ez nagy sokk volt. De arra nem érdemes többé, hogy 1 percig is idegesítsem magam rajta.

2009. aug. 14. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te is láttad azt az e-mailt amit a volt pasid írt neki? Nem lehet, hogy a volt pasi kavart?
2009. aug. 14. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A nyakamat tenném rá, hogy ez a "véletlenül" félreküldött e-mail, az expasid bosszúja volt. 100 %.

Az a fiú meg... hát valamilyen szinten őt is meg lehet érteni, hisz egy ilyen téma nem tartozik az egész munkahelyre. De tényleg ronda dolog volt, hogy így kiosztott. Talán jobb is, hogy nem lett köztetek több... most bukott ki, hogy micsoda egy állat is tud lenni, ráadásul egy nővel... úgyhogy erről ennyit. Hagyd a francba. Ha meg legközelebb találkozol az exeddel rúgdosd meg bátran.

2009. aug. 15. 00:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem nem a volt párom kavart, mert miután elküldte, megmutatta nekem. A második válaszolónak igaza van: így ismertem meg ezt a s@ggfejet. Köszönöm, hogy válaszoltatok, bár még nem vagyok túl rajta, és rendesen pánikrohamokkal küzdök azóta, annyira megviselt ez a megalázás.
2009. aug. 15. 11:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Azzal hívott fel, hogy tisztázzuk már azt, hogy én ne keressem az elérhetőségeit, és ne keressem őt. A legmegalázóbb az volt, amikor azt mondta, hogy ne nyomozzak a telefonszáma után, amikor én NEM nyomoztam!!!! Eszemben sem volt! Ezt meg is mondtam neki, de csak zúdította rám, hogy igen? akkor mi volt ez a levél? Mondtam, hogy mivel rajtam kívül álló okok miatt a fülembe jutott ez az egész képtelen levél a volt páromtól, ezért akartam azt tisztázni, és amiatt elnézést kérni, pedig nem is tehetek róla, de csak levélben. Gúnyosan mondta, hogy oké, akkor ezt tisztáztuk, és még valamit felháborodva mondott volna, de én mondtam, hogy oké, szia, és letettem a telefont 2 mondata között, mert már nem bírtam tovább. Mintha én akaszkodtam volna rá lány létemre, úgy hajtott el. Ez volt a megalázó. Mert az egy dolog, amit érzek, de soha, soha ilyet nem tennék! Ezzel én is tisztában vagyok! Ezt ő soha nem is tudja meg, hogy velem mi van. Ha ez a rohadt levél nincs, amit a hülye exem ír, akkor soha nem szólok hozzá. A nagy lelkiismeretem vitt bajba már megint. Viszont sikerült annyira belémtaposnia, hogy ha rágondolok is hányingerem van. A beszélgetés óta pánikrohamaim vannak, nem aludtam, nem bírom ezt a sokkot.
2009. aug. 16. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne te érezd magad szarul! Tisztázni próbáltál egy félreértést,tényleg mindent megtettél,hogy helyre hozd a dolgokat.Ha ő nem képes ezt norálisan lereagálni,akkor magáról állít ki bizonyítványt. Egy percig se félj,hogy mi lesz ha összefuttok.Ha megint neked esik,akkor vágj vissza!!! Mondd el,hogy igen kedvelted és még odáig is elmerészkedtél,hogy azt képzelted róla,hogy inteligensen képes elmondani a véleményét,de ez hatalmas csalódás volt. Ráadásul a szemedben még férfiként is leszerepelt. Egy igazi férfi tiszteli a nőtés soha nem alázza meg.

Kb ezeket mondanám,lehetőleg olyan helyen,ahol sok ember van,hangosan,aztán egyszerűen tovább mennék a dolgomra,nem várnám meg a válaszát.

Nagyon feldűhített,hogy hogy lehet valaki ilyen. Még egyszer mondom,ne te szégyeld magad!!!!

2009. aug. 16. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!