Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány az osztályból. Van ötletetek programra ahol elmondhatnám neki?
Figyelt kérdés
Sajnos nem egy városban lakunk. Ugyanúgy viselkedik velem is mint a többiekkel, ezért nem tudom hogy mit szólna hozzá. És azt sem tudom, hogy ha nemet mondana mindenkinek erről beszélne vagy köztünk maradna (mert ha nem akkor az nekem elég ciki) Arra is szeretnék ötleteket, hogy hogyan mondjam el neki. F/15 L/142012. nov. 16. 17:23
1/5 anonim válasza:
Milyen a kapcsolatotok? Amúgy ha van lehetőség a beszélgetésre amikor egyedül van! Viselkedj vele kedvesen és nyílj meg neki az első randin velwm is ezt csinálták és bejött!! Ha van kérdésed írj!
2/5 anonim válasza:
nekem egy o.társam fiú tetszik és én 19 lány vagyok :)
3/5 anonim válasza:
Kérd meg, hogy ne kürtölje szét. Hívd félre! Szedd össze magad, vagy a neten is megkérdezheted.
4/5 A kérdező kommentje:
De egyből szegezzem neki a kérdést vagy valahogy finoman közöljem vele?
2012. nov. 16. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!