Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most miért ilyen az anyám?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért ilyen az anyám? Többi lent

Figyelt kérdés
A párommal 8 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást. Anyám viszont nem birja elviselni hogy a pasim nem gazdag. És aztakarja hogy haggyam el!! Most mit csináljak?? segitsetek
2009. aug. 14. 20:15
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
szerelemböl még nem élt meg senki szét válhatok még a pénz véget is attol fug milyen igényü vagy és ök menyire és miert szegények most sokan támadni fogtok,de ez a véleményem pont ebbe a világba?
2009. aug. 14. 20:55
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Válság van :D

Anyud is gondolkodhatna picit hogy amit apud megkeres külföldön azt nem kellene félrerakni esetleg csak kevesebbet költeni? !

Szegény apud meg dolgozik érte anyud meg hip-hop elvásárolja :D

Te meg ne hallgass anyudra ezt hallgasd magadtól : Szeretem? Szeretem!sőt imádom nem érdekel anyu véleménye :D

Hátt kb így :D Ha igazán szereted nincs az az isten ami szétválaszt! (Tapasztalat mert voltak gondok az én leendő anyósommal is)

2009. aug. 14. 21:04
 23/30 A kérdező kommentje:
utolsó válaszo köszi ezt a szép választ:)
2009. aug. 14. 21:06
 24/30 anonim ***** válasza:
Vegyél fel msn-re.:) Szerintem anyud örülne nekem.
2009. aug. 14. 21:39
 25/30 A kérdező kommentje:
miért is?xD
2009. aug. 14. 21:46
 26/30 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom..:D
2009. aug. 14. 22:02
 27/30 anonim ***** válasza:
Hopp,de nem lehet,hisz van barátod:)
2009. aug. 14. 22:12
 28/30 anonim ***** válasza:

21:39 engem felvehetsz xD

teljesen szingli vagyok :D

na jó nem csak vicceltem :)

nem a pénz a lényeg, szintén tapasztalat :)

17/L

2009. aug. 14. 22:36
 29/30 anonim ***** válasza:

hajajj..nem akarlak megbantani de anyad elegge a sotet oldalon jar. Ha mar szinte azosszes penzt anyud kolti el amit apud keres, akkor o sajat magara gondool..es azert akar gazdag ferfit, hogy majd annak a gazdag ferfinak a penzet is koltse. Elegge egoista dolog ez es sajanlom, hogy o ilyen es sajat magara gondol mindig mihtogy rad...nem si szolva hogy ez mar mohoosag :s

Kozold ezeket vele, talan kinos lesz szamara de NE hallgas anaydra, ha csak ilyenek erdeklik oket!

Mond meg, hogy penzzel nem lehet mindent megvenni!

2009. aug. 14. 23:51
 30/30 anonim válasza:
Jóféle anyósfajzat lesz anyádból. Költözz el Alaszkába!
2009. aug. 17. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!