Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most miért ilyen az anyám?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért ilyen az anyám? Többi lent

Figyelt kérdés
A párommal 8 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást. Anyám viszont nem birja elviselni hogy a pasim nem gazdag. És aztakarja hogy haggyam el!! Most mit csináljak?? segitsetek
2009. aug. 14. 20:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
eddi is ez volt a baja. és nem értem mikor összejöttem a barátommal akkor már tudta hogy nem az a hűű de gazdag pasi
2009. aug. 14. 20:27
 12/30 anonim ***** válasza:
Na, azért ne élezzük ennyire a dolgot! Ne uszítsuk már ezt a lányt az édesanyja ellen! Nem lehet, hogy más gondja is vannak anyudnak azzal a pasival? Veszekedés, durcázás helyett beszélgetnetek kellene!
2009. aug. 14. 20:28
 13/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg anyádnak nem a pénz kellene,hogy fontos legyen,hanem az,hogy a lánya legyen boldog!
2009. aug. 14. 20:28
 14/30 anonim ***** válasza:
Pedig meg is érdemli a lány anyja hogy ellene forduljanak. Még jó hogy nem hallgat ilyen hülyeségekre, és nem kihasználásra kell neki a pasi hanem normális párkapcsolatra.
2009. aug. 14. 20:30
 15/30 A kérdező kommentje:
Az nem tom baja-e hogy a város legszarabb sulijába jár.
2009. aug. 14. 20:30
 16/30 anonim válasza:
Már bocs, hogy ezt írom de anyud eléggé pénzéhes lehet. Amúgy az a lényeg hogy szeresd a randes szerelem nem a pénzen alapul.
2009. aug. 14. 20:31
 17/30 A kérdező kommentje:
én mondtam neki hogy engem nem érdekel hogy mien gazdag. meg amugy is szerintem a gazdag pasik nagyképűek. és csak kihasználnának
2009. aug. 14. 20:33
 18/30 anonim válasza:
biztos,hogy csak az a baja .hogy szegény ? valami más?
2009. aug. 14. 20:36
 19/30 A kérdező kommentje:
erről ma beszéltem vele és akk mondta hogy szegény a pasim és hogy ő neki ez nem teccik és haggyam el és keressek magamnak valami jobbat gazdagabbat:/
2009. aug. 14. 20:38
 20/30 anonim ***** válasza:
Amelyik Fiúnak megadatik az igaz szerelem ANNÁL GAZDAGABB NINCS!!!
2009. aug. 14. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!