Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszereztétek a párotok jelszavait? Esetleg nyíltan megmondta nektek? (facebook, mail, stb)
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 21:02
2/10 anonim válasza:
szerintem kicsit bizarr megszerezni őket. mindenkinek legyen azért egy privát zónája ami csak az övé
az elsőnek meg igaza van... minek kéne az?
3/10 anonim válasza:
Nekem ne nézegesse a dolgaimat a barátnőm!Kell a privát szféra!
4/10 anonim válasza:
bizonyára ha megkérdezném, elmondaná, de az már furcsa kérdéseket vetne fel a kapcsolatunkban jelenlévő bizalommal kapcsolatban. nincs szükségem semmilyen jelszavára, külön ember, magánélettel, intim szférával, és teljesen megbízom benne.
18/L
5/10 anonim válasza:
Én tudom a barátnőmét, és nem tudja hogy tudom xD
6/10 anonim válasza:
Tudom a páromét a párom is tudja az enyémet. Nem kellett nyomozni. De ez nem jelenti azt hogy bejárunk a másikéba. Vagyis én bizti nem, ha meg ő benézne néha a tudtomon kívül, hát nyugodtan tegye, nincs titkolnivalóm :)
7/10 anonim válasza:
soha nem kertem tole,es soha nem szereztem meg,meg a telefonjaba sem neztem bele.nyilvan vannak olyan dolgok,amik nem tartoznak ram (csaladi,barati dolgok)
8/10 anonim válasza:
Szerintem egészséges kapcsolatban nincsen helye ilyesminek.
9/10 anonim válasza:
Egy kapcsolat fontos építő eleme a bizalom meg hát tényleg azért kell egy kis magánszféra.
10/10 anonim válasza:
ne csináljátok.. barátom ma bejelentkezve maradt nálam face-en, én meg túl kíváncsi voltam.. ugrott is a bizalom, és fogalmam sincs, mit csináljak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!