Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény? Mit tegyek?
Ha jól vettem ki, te vagy a fiú. Én azt érzem hogy ez a lány bizonytalan, és szerintem nem magában hanem benned, hogy valójában te mit is akarsz tőle, mint ezt el is mondta neked, így tehát hogy megold a problémát egyértelműbbnek kéne lenned hogy mik a szándékaid, és biztosítani őt arról hogy komolyan gondolod. Ennyire egyszerű
26/l
igen, eléggé bizonytalan, de mondtam v százszor neki, hogy nekem csak ő kell, hogy ő az életem értelme, stb.
de ő csak azt hajtogatja, hogy keressek mást :(
akkor vagy nem bizonyítasz eléggé vagy csalódott már sokszor és nem hisz a szavaknak csak a tetteknek már( ami megjegyzem helyes...) vagy ez teszt meddig bírod..és mennyire tartasz ki...
Hány évesek vagytok?
26/l
próbálok bizonyítani, de mondta párszor amikor minden rendbe vok, h megfojtom a szeretetemmel
én vagyok az első pasija
én 18, ő 16
Ohh..hát az első pasimmal én is szemét voltam, pláne hogy tudtam odáig van értem és bármit meg is tenne és meg is tett. Akkor valószínűleg csak nagy a szája mert megteheti és már elbízta magát. Gondolom nem mondja komolyan hogy keress mást, van hogy én is mondom az aktuálisnak dacból, vagy dühből de ha tényleg azt tenné akkor kilennék és nagyon rossz lenne.
Ez a szeretettel való megfojtás meg eléggé necces. Próbálj akkor visszavenni, mert még a végén emiatt fog elhagyni mert megfullad...ez sem jó ha nem adsz neki elég teret, és a nőknek is izgalmasabb az a pasi aki nem lóg a nyakukon egyfolytában
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!