Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy cselekednétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy cselekednétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h anyám nagyon elegendte magát az utóbbi hónapokban, és én erre csak nemrég jöttem rá. faterom kint dolgozik németben jópár éve és csak 1hónapokra jár haza, így nincs sok ideje odafigyelni ránk de nem is ez a baj, hanem h anyám félrelépett vkivel..

És vhogy helyre kell hoznom sűrgősen, mert fater szeptemberben jön haza(tulajdonképp rám hárul a család egybentartása, amikor fater el utazott rámkötötte h anyámra figyeljek oda nagyon h nehogy vki csapja neki a szelet, ez rendben volt mindig de most elvesztettem a fonalat és máris kész a kabaré. Arra gondoltam h el látogatok ahhoz az emberhez és megmagyarázom neki h akadjon le róla mert 2 gyerekes férjezett nő,(gondolom ezt mondta is neki anyu) és ha nem ért a szép szóból vissza meek ismét hozzá, és kénytelen leszek bántalmazni.

Az igazságszolgáltatásban nemhiszek így ne is vessétek ezt fel h mi lenne ha családsegítőre bíznánk az ügyet, saját magam akarok utána járni úgy h hugomnak is jó legyen(szereti fatert nagyon) és megviselné ha válás(csak 14 éves). ezt akarom elkerülni oly módon h megfenyegetem azt az embert.

ti mit tennétek? meghallgatok bármilyen kritikát

2009. aug. 14. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem menny oda mond el neki hogy mi a szitu. Az anyuddal is elkellene beszélgetni mert 2 emberen áll a vásár. Ha a csávó nem ért a szép szóból verd agyon!
2009. aug. 14. 18:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen így gondoltam, de anyut majd utána veszem elő miután a pali le lett rendezve, és elmondom anyunak h mondja meg annak az embernek h kopjon le.
2009. aug. 14. 18:40
 3/12 A kérdező kommentje:
jah és elfelejtettem írni h 23/F
2009. aug. 14. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb kéne anyuddal beszélni és utána rendezni a csávót. És ez már biztos? Mármint hogy összejöttek? Lehet hogy a pasi nem is tudja hogy anyudnak van férje... Ezért kéne előbb anyuddal tisztázni a helyzetet. Azért ha így is van csinállhatta volna anyud diszkrétebben is a dolgot rátok tekintettel.
2009. aug. 14. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Csak félig olvastam el a dolgot... de elég is. Nem gondolod hogy ez nem a te dolgod, hanem anyádé? Értem én hogy te azt szeretnéd, ha a család egyben maradna, meg apád ezt kérte. De mi az hogy ilyet kér? Már nem azért, de ez az ő feladata lenne, és nem neked kéne odafigyelni anyádra. Még akkor is ha Németországban tölti ideje nagy részét, onnan is lehet figyelni a családra, és ápolni a kapcsolatot. Ez a szüleid gondja/baja, nekik kell megoldani. Lehet anyudnak így jobb, biztos nem bírta, hogy nincs mellette egy férfi aki figyel rá. Fogadd el, és kész. Majd ők lerendezik egymás között. Én apám is megcsalta anyámat, persze én csak utólag tudtam meg, mikor különkölzötek egymástól. Nem azt mondom ,hogy ez a követendő példa, de azért történt, mert nem volt jó nekik együtt. Most sokkal jobban néz ki mindkettő, élik a maguk világát, és boldogabbak, mint ahogy eddig én ismertem őket. Nem szóltam bele abba, nem csesztem le apámat hogy igenis hozza helyre, ő dolga/dolguk. Csak elmondtam, hogy rosszul esett nekem, nem vártam volna, de ez van. Nem lehet visszacsinálni. Olyan dolgok voltak a háttérben, amiről én akkor nem tudtam. Szüleidnél is lehetnek ilyenek, amikről neked fogalmad sincs, mert nem akarják elmondani neked, nem akarják hogy lásd mi is a helyzet. Hagyd őket, elintézik majd. Hugodnak meg el kell fogadnia, attól még az apja marad, és vele is lakhat, ha akar...

24/L

2009. aug. 14. 18:56
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát figyelj, anyu szeme elé tettem a távolsági busz bérletet és megkérdeztem h ez micsoda?( ismerőse, családtagok, munkatársak nem laknak ott ahova ment, nem is intézett fontos dolgot amiért oda kellett volna mennie) 1ből felvetette h nem az övé.. nah kiakadtam h ugyan kié lehet, én nem járok városon kívül távolságival hugom úgyszint nem.

minap olvasgattam az e-mailjeit és akk bizonyosodott be h már kavarnak, most hétvégén elintézem anyuval utána indulok ahhoz a féreghez és megmagyarázom neki.

és hát anyu gondolja h úgyse jövünk rá h mikor mit csinál, mivel hugom elfoglalt én este nemvagyok itthon csak nagyritkán.

2009. aug. 14. 18:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Én pont a külön válást akarom megakadályozni, szép lenne ha szétmennének atya ég.. amiatt a f*szkalap miatt nem éri meg, de faternak nemkell tudnia erről mert felborul az élete és azt sem akarom, én meg ráérek itthon, anyu meg ha számonkéri h én bántottam-e azt az embert elmondom h igen kénytelen voltam, és azt is a tudtára adom h nyomozni fogom a lépteit és addig fogom ezt csinálni még nem tér észhez, tudod a pénz és az h a férje nincs itthon nagyon elvitte a kis eszét.. Nem fogom elnézni h mit művel még fater nyugisan dolgozik kint ő meg iet csinál. mert ha 2őjükre hagyom abból nemlesz semmi, csak az h lassan az ember idejön bemutatkozni meg stb de akk intenzívre is juttatom.
2009. aug. 14. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Nyulambulam! Hát a story már rosszul kezdődik, mert ha apád úgy hagyott ott, hogy "figyeljél kölök az anyádra, nehogy félremenjen", akkor ez már el van cseszve. Apád ezek szerint ismeri anyádat, mint a rosszpénzt, ami nem vész el.

Ha meg anyukád olyan, hogy ennyi időt se képes kibírni, akkor nagyon sajnállak titeket, gyerekeket ott, mert ez sehogy sem jó.

Anyádat sürgősen állítsd le, és én vele kezdeném a fenyítést, de csak szóban. Fenyegesd, hogy elmondod apádnak, aztán keresd fel a szeretőjét és vele is beszélgess el, mint férfi a férfival. Ha ez nem vál be, akkor dobj egy hatost és lépj előre hat mezőt, magyarán keményíts be.

2009. aug. 14. 19:59
 9/12 A kérdező kommentje:

Már h lennék nyugodt?

fater csak félti h megcsalná a távollétében, nem úgyértettem h tudja h hajlamos a félrelépésre

2009. aug. 14. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:
3.komment: ez senkinek sem a dolga, ennek egyszerűen alapvető emberi tulajdonságnak kellene lennie, hogy anyuci nem k.r félre, ha apuci nincs otthon egy kis ideig :S
2009. aug. 14. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!