Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ennyi véletlen?

Figyelt kérdés
Van egy lány, a szüleinknek ugyanolyan kocsijuk van (szinte egyszerre vettük, csak más színben) 2 szer ugyanarra a helyre mentünk nyaralni, aminek elég kicsi az esélye, mert ez a két hely kisebb szigetek Görögországban, és most Májusba pedig ugyanolyan telefont vettünk, (pedig egyáltalán nem beszéltünk össze, mellesleg alig szoktam vele beszélni), ja arról már nemis beszélek, h a stílusunk szinte teljesen egyforma, a szemünk meg egyszínű, és még rengeteg ilyen kisebbb apróság volt, még a hideg is kirázott :) A lány tetszik is meg nemis, szerintetek ez tök normális és én fújom fel a dolgot?
2009. aug. 14. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg érdekes... de simán lehet ilyen. :D Ettől még ne hidd, hogy ő lesz életed szerelme, csupa jelentéktelen dolog, ha belegondolsz.
2009. aug. 14. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
hát lehet nem véletlen:)
2009. aug. 19. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
én hiszek a csodákban, és szerintem semmi sincsen véletlen:) mindenkinek meg van írva a sorsa. mindenki kap apró jeleket..valaki észreveszi őket valaki nem. úgy tűnik Te észrevetted;))
2009. aug. 19. 10:53
 4/8 anonim válasza:
szerintem is az apró jeleket megkell figyelni, véletlenek nincsenek. minden okkal történik, még ha nem is vesszük észre.
2009. aug. 19. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
nem Véletlen...nekem is van egy ilyen tarsam...ott vasarol ahol en, ugyanazon az egyetemen jarunk es ugyanabba a liceumba jartunk, mindketten sportolok vagyunk, olyan a haja es a szeme szine mint az enyem, mindketten imadjuk a sexxet, mindketten szeretunk aludni es kirandulni...es minden sportesemenyen osszefutunk...pffff...szerinted ez is veletlen?ááá dehogyis...ja es pont olyan telefonja van mint nekem...a z autonk nem egyezik de talan olyat veszek mint az övé:)) én belevagyok esve a pasiba...és tetszem neki is deee mindkettonknek van parunk...micsoda veletlen:Ű
2009. aug. 19. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Látod, hogy létezik... :D
2009. aug. 19. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez aranyos :)

Ismerkedj meg vele jobban, beszélgessetek sokat, lehet, hogy idővel jobban fogtok egymásnak tetszeni!

2009. aug. 19. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
koleszos szobatársamnak ugyanolyan alsónadrágja sőt pizsamája is volt, mint nekem ... egy helyen (tesco) vásároltak a szüleink (egy városból voltunk) ... mégsem történt semmi, nem csókoltuk meg egymást :D:D
2009. aug. 19. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!