Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így van rendjén? Folytatás lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így van rendjén? Folytatás lent

Figyelt kérdés

Nemtudok 1 csajnál se kezdeményezni, le szólítani nem merem, soha se volt bnőm és még egyáltalán nem csókoltam meg senkit. Úgyérzem nem nekem találták ki a párkapcsolat létesítést, a napokban elhatároztam h belépek 1 elit katonai létesítménybe külföldön, de ha nem találok megfelelő megoldást marad az idegenlégió.

Most kérdem én jó döntést hoztam?

19/F

2009. aug. 14. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
van még remény, ne megy el a légioba, ott csak meg halsz!!
2009. aug. 14. 15:01
 2/15 A kérdező kommentje:

Dehogy van, figyelj külsőre nem vagyok az a cickány alkat, mégis pont ez fog ki rajtam, itthon semmit nemtudok csinálni.

De ebben a döntésben bátornak érzem magam, vállalom is a következményeit ha vmi ott lenne velem, de véglegesen ott maradnék hisz semmi értelme itthon szenvedni.

2009. aug. 14. 15:05
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
ha nem vagy 25 éves, akkor nem mehetc a légioba!!!
2009. aug. 14. 15:07
 4/15 anonim ***** válasza:
biztos jól nézel ki:)
2009. aug. 14. 15:08
 5/15 A kérdező kommentje:
17éves kortól már be lehet adni a jelentkezési lapom, ezenkívűl elmúltam 18 így eltudok helyezkedni más létesítményeknél is.
2009. aug. 14. 15:09
 6/15 A kérdező kommentje:

El tudod képzelni 1 izmosabb katona alkatát ugye?

volt már hogy bókoltak, de abból se lett utána semmi hisz nem mertem kezdeményezni még ittas állapotban se.

2009. aug. 14. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
szerintem nincs veled semmi baj. katona leszel, akkor tapadni fognak rád a nők, imádják az egyenruhát :D
2009. aug. 14. 15:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehet a későbbi évek majd ott hoznak változást, nem tudom :)
2009. aug. 14. 15:17
 9/15 anonim ***** válasza:
nem megy el a légioba, keres egy csajozó mestert, aki segít a csajozásban!!
2009. aug. 14. 15:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Ebben nemtud más segíteni, égy úgy gondolom h magamnak kell cselekedni.
2009. aug. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!