Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha egy pasi 2m+ magas? 20/F
Figyelt kérdés
És a magasságkülönbség nem 8-10cm mint a többi kérdésben hanem akár 40-50?2012. nov. 14. 08:37
11/16 anonim válasza:
A legmagasabb pasi, akivel voltam az 195 körüli volt. Engem nem zavar, én 175 vagyok, az átlagosnál kicsit magasabb, tetszenek is a magas fiúk. Szóval részemről nem gáz.
21L
12/16 anonim válasza:
Mostanában egyre több az ilyen kérdés.. Én 164 (lehet 165) cm vagyok és mind az első nagy szerelmem, mind a mostani 190 cm fölött volt. Sosem zavart és őket sem, ahogy észrevettem.. Egyszerűen újabban a nagyon magas pasikhoz vonzódom.. 23/L
13/16 anonim válasza:
Hugom 178cm, amikor még felszines és éretlen volt, ölni tudott volna egy olyan magas pasiért mint te. :-)
Most van egy 176cm magas barátja és nem izgatja a őket a dolog. Magassarkúban megy vele bulizni.
Én 164cm vagyok és engem sem érdekelne mennyire vagy magas, vagy alacsony. Az ágyban megszűnik a magasság. :-)
Engem inkább a soványság zavarna, nem a magasság. A macis pasikat szeretem. :-)
14/16 A kérdező kommentje:
Hát amúgy lehet kicsit felszínesnek tűnök a kérdés alapján de én nem vagyok az egyébként :) csak sajna nekem ez a tapasztalatom hogy inkább kiröhögnek stb. sajna ezt többször tapasztalom mint az ellentetjét :/ ezért érdekelt volna :)
2012. nov. 14. 12:45
15/16 anonim válasza:
engem legjobban a 170-180 köztiek vonzanak, de nem lenne akadály 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!