Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, Ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Ti mit gondoltok a női önkéntes tűzoltókról?

Figyelt kérdés
Önkéntes tűzoltó vagyok Budapesten, 22 éves vagyok 16 éves koromban jelentkeztem ifiként, 2 éve vonulok ha szükség én is ép úgy mint a "nagyok". Kicsit fiúsabb vagyok, nem alkatra, öltözködést illetően, de itt igényli is ezt a munka, meg is edződtem ennyi férfi mellett. Nem vagyok öntelt, de rondának sem mondanám magam, sőt kifejezetten karakteres arcom van, tanult, sportos nőnek valhatom magam. Még sincsen kapcsolatom jószerivel mióta beálltam a tűzoltósághoz, amint meghallják, hogy önkéntes vagyok, menekülnek előlem, valóban ennyire megvetitek ha egy nő tűzoltó?
2012. nov. 13. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
a gyerekek menekülnek előled. a normálisabbak ezt tisztelni szokták
2012. nov. 13. 20:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is:D Engem nemérdekelnek az ilyen dolgok nem azért szeretek bele egy lányba mert mondjuk fodrász. A foglalkozásod pedig a saját döntésed.
2012. nov. 13. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én tisztelem őket!
2012. nov. 13. 20:26
 4/14 anonim ***** válasza:
Szlovák tanárnak tanuló tanárom melletti tanárnő, az volt.
2012. nov. 13. 20:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Vagyis nem, rendes tűzoltó volt, bocs.
2012. nov. 13. 20:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Hivatásos tűzoltó nem lehetett, nincs Magyarországon hivatásos, vonulós női tűzoltó. Egy volt Hevesen, de azóta már sok víz lefolyt a Dunán.
2012. nov. 13. 20:49
 7/14 anonim ***** válasza:
nekem bejönne... :)
2012. nov. 13. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
nálam nem lenne akadály :) sőt :D
2012. nov. 13. 21:25
 9/14 anonim ***** válasza:

nem értem miért kéne menekülni :D

pontosabban nem tudom, hogy "ők" miért menekülnek

2012. nov. 15. 17:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Számomra kihívás lenne a dolog. Az a legfontosabb, milyen az önképed. Gondolj a Tomb Raider-re! Vajon Angelina Jolie a lágy nőiesség mintaképe benne? Mégis sokan csillogó szemmel nézik. Engem inkább arra ösztönöznél, hogy megpróbáljalak túlszárnyalni :).
2012. nov. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!