Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerintetek szeret vagy sem?

Figyelt kérdés
Én egy 22 éves srác vagyok, már lassan 3 hónapja vagyok együtt ezzel a lánnyal akit már több mint 2 éve ismerek. Mikor még csak barátok voltunk nagyon jól éreztük magunkat együtt, de mindig éreztük köztünk több van mint barátság így hát engedtünk az érzelmeknek egy kis teret. Mostanában rengeteget veszekszünk, mindenen megsértőtdik. Sajnos az a típus aki nem enged és én is ilyen vagyok. Azt mondja szeret, de amikor ezt nem akarom elhinni és felvetem mint témát jön az újjabb vita, hogy ismerem őt, tudhatnám azt, hogy ő nincs együtt valakivel csak azért, hogy legyen valakije. Én szeretem, de sokszor úgy érzem ez a legrosszabb kapcsolat ami csak létezik. Ő 19 éves. lehet csak a nyári nagy hajtás miatt? Nem tudom, ha valaki volt már hasonló helyzetben vagy tud egy okos megoldási javaslatot akkor szivesen várom a válaszát, mert teljesen tanácstalanná váltam. Előre is köszi.
2009. aug. 14. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan helyzetek, amikor sokkal jobb "csak" barátságban lenni a másikkal. Ha már úgy döntöttetek, hogy kapcsolatot szeretnétek, akkor mind a kettőtöknek engedni kell valamennyit, és nem arra hivatkozni, hogy ilyen típusok vagytok, nem engedtek és kész. Ezt a barátnőddel is meg kell értetni, és ha elég éretten gondolkodik, akkor fel fogja fogni, hogy alkalmazkodni kell a másikhoz, ha tartós kapcsolatot szeretne.
2009. aug. 14. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából egyet nem értek.Miért nem hiszed el neki,hogy szeret???
2009. aug. 14. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nah igen igazából ez itt a kérdés. Hogy mért nem hiszel neki.. a szeretet nem szavakkal kell bizonyítani, ezért ne is kérdezgesd tőle, én is kiakadnék ha ez lenne a napi téma...ha jól érzi magát veled, szívesen van veled, mint pasi csak te létezel neki a világon, akkor egyértelműen szerelmes. bár a szeretet és a szerelem az ugye más kérdés...
2009. aug. 14. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kéne macerálni. Bár van egy olyan sejtésem, hogy csak azért nem akarod elhinni, mert nem bízol önmagadban. Ha ez tényleg így van, akkor viszont üljetek le, és mondd el ami bánt. De ez a nem hiszem el, hogy szeretsz dolog szörnyen idegesítő tud lenni hoszzú távon
2009. aug. 14. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi a válszokat. CSak abból merek erre következtetni, hogy amikor találkozunk kb napi 1-2 óra (munka miatt) plussz minden nap egymással alszunk, hogy akkor sem az van, hogy jaj de jó, hogy legalább most itt vagy, hanem az, hogy így fáradt-úgy fáradt, nem válaszol ha kérdezem, bármilyen megszólalása sértésként hangzik. Mikor nem ilyen akkor életem nője.
2009. aug. 15. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!