Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minél többet találkozunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél többet találkozunk, egyre kevésbé tetszik. Hogy fordítsam meg?

Figyelt kérdés

szóval mint ember nagyon tetszik. de akárhányszor találkozunk mindig felfedezek valami olyat, ami engem úgy lehoz róla sajnos.

vagy külsőben, vagy viselkedésben.

hogy tudjak ezek felett elmenni?

2012. nov. 13. 15:43
1 2 3
 11/24 Lin71 ***** válasza:

És a srác, akivel én jártam, szintén értékes volt.

Borzasztóan intelligens és érzékeny srác volt, és bár úgy viselkedett velem, ahogy jólesett volna egy kapcsolatban, nem éreztem azt, hogy beledobban a szívem.

Nem dobott fel, hogy hívott, írt smst, stb.

De pl az, hogy ha ment rövidebb távra, nem húzott a nadrág alá alsógatyát... ez nekem kiábrándító volt (csakhogy mondjak példát is).

Sok kicsi sokra ment... és besokalltam.

2012. nov. 13. 16:21
 12/24 Lin71 ***** válasza:

Hát a sárga fogak és egyebek ellen lehet mit tenni.

Én is "megnevelhettem" volna a srácot.

De nem volt kedvem tanítónénit játszani. Épp elég a saját életemet összerakni, nemhogy még másnak is magyarázzam, hogy "vegyél alsónadrágot, a cipőhöz vegyél zoknit, és esténként mindig moss fogat, borotválkozás után aftershave-ezz..."

Nem vagyok sem az anyja, sem dajka.

Döntsd el, mennyire van kedved ehhez.

És az is kérdéses, hogy a srác meddig fogja tűrni azt, hogy folyton "(be)szabályozod". Hogy megpróbálod "megnevelni".

Meghogy van-e kedved, időd kivárni, mire ennek eredménye lesz.

2012. nov. 13. 16:26
 13/24 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem itt nem konkrétan a sárga fogak a probléma, hanem az, hogy nem tud ebbe a srácba beleszeretni a kérdező.

Én is így voltam nem is egyszer: rendes, helyes srác, az elején még vonzódtam is hozzá, de a szerelem csak nem jött és egy idő után már minden hibát megláttam: kis szemölcs a nyakán, egy kicsit ferdén álló fog, vékony száj... amik előtte fel sem tűntek.

Akibe meg szerelmes voltam? Kopaszodó, kövér, egyáltalán nem helyes, én a (akkoriban) mégis tökéletesnek láttam külsőleg, belsőleg. :D

2012. nov. 13. 16:29
 14/24 A kérdező kommentje:

sajnos ez nálam megint kettős érzelmeket vált ki.

amikor meglátom, hogy írt egy üzit, fel sem dob, hogy jé írt :)vagy hasonló érzés nincs, de amikor elolvasom, mindig megmosolyogtat és egyből válasz kényszerem van.

öltözködéssel kicsit van gond, amúgy ki van gyúrva tetszik , de képes a valamelyik farmert a "nyakába" felhúzni, de hál isten most legutoljára nem így öltözködött. szóval ez is kettős dolog benne.

2012. nov. 13. 16:30
 15/24 A kérdező kommentje:

szerelem...hm...

egyszer azt érzem imádom, amikor felkap, felemel, olyan örömmel, mint akik a világ egyetlen szerelmesei, áthatol belém ez az érzés, amikor hozzábújok, belül bizsergek, de mindig van ami lehoz az érzésről. szóval ezt sem értem. érzek is nem is...

szabályozni lenne kedvem, van ehhez energiám, csak rossz látni, hogy rosszul érinti. pedig csak ő lesz igényesebb és helyesebb...

2012. nov. 13. 16:34
 16/24 A kérdező kommentje:
vagy várjak még, hogy kiforrja magát magától és letisztázódik bennem magától? tehát tenni nem tudok semmit, hogy pozitív irányba tereljem?
2012. nov. 13. 16:49
 17/24 A kérdező kommentje:
vagy bízzam a szexre? azután akarom e még látni? (még nem volt köztünk)
2012. nov. 13. 16:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem fontos volt a szexuális vonzalom is, de végül soha nem a szex alapján döntöttem. Már a szex előtt tudtam, hogy bele tudok-e szeretni valakibe, kialakulhat-e olyan vonzalom, amiből szerelem lesz, vagy nem. Ez nekem már néhány találkozás után kiderült nálam. Aztán, ha úgy éreztem, hogy nem, akkor nem is erőltettem tovább.
2012. nov. 13. 17:03
 19/24 A kérdező kommentje:

akkor inkább még többet és még többet kellene vele találkoznom, hogy kialakuljon végre amit érzek, vagy nem, szóval ne tegyem a szexre a hangsúlyt?

csak mert pont most kezdtem el hanyagolni és most mondtam le először egy találkozást vele, mert a hideg is kirázott ettől-attól. pedig tetszik, meg akarom, de...aj de nem tudom mit hogyan kellene.

2012. nov. 13. 17:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább találkozzatok sűrűbben. Aztán, ha pozitív irányban alakulnak az érzéseid, lehet belőle valami, de ha negatívba, akkor meg kár erőltetni. De szerintem akkor már nem is akarod majd erőltetni.
2012. nov. 13. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!