Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha kiderülne a párodról?
Hogyha teheti közbeavatkozik bűncselek közben és sokszor szinte már keresi a bajt?
Ha hazudott és kiderülne, hogy rengeteg sérülése nem balesetből származott?
Hogyan tovább? Elhagyni, vagy rettegésben élni, és várni amíg valami végzetes nem történik?
Segít a bajbajutottakon te pedig ott akarod hagyni?
...
Szia!
Keves az infó.
Hazudott neked, mióta vagytok egyutt, egyutt laktok?
Vannak ferfiak, akiknek szukseguk van az adrenalinra, de ez elmulik egy ido utan.
En fiatal koromban rengeteget verekedtem utcan, alig vartam, hogy belemkossenek, aztan elmult, mar 10 eve nem verekedtem :)
inkább örülnél neki, viszont ha neked ez nem jön (hogy másokon próbál segíteni), akkor rosszul választottál, hagyd ott , nem kényszerítheted h miattad leálljon, ez is hozzá tartozik.
ez olyan mintha egy űrhajósnak mondanád, h ne menjen fel az űrbe mert te félted.
igaz náald ez kapcsolat közben derült ki, de ha nem tudsz megbarátkozni ezzel, akkor tegyél neki egy szívességet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!