Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhet?
Arról lenne szó, hogy a közelünkben lévő kisboltban van egy kis árupakolós/címkéző aranyos kis csaj/hölgy. Eddig nem éreztem semmi komolyabbat iránta, köszöntünk, néha rá is mosolyogtunk egymásra, de most ebben a pár napban valami megmozdult bennem iránta, pedig már 2 éve szoktuk egymást látni, és eddig mindig nyugodtan, bármilyen érzelmi megnyilvánulás nélkül mentem el mellette. Most nem is tudom mi van velem, lehet tényleg megtetszett, de lehet, hogy a hosszútávú barátnő hiány beszél belőlem, de valami tényleg megváltozott iránta. Az a legnagyobb kérdés, hogy van-e pasija, mert ha van akkor az pech lenne számomra. :D Ha meg nincs akkor egy sima üdítő, vagy süti meghívásra akarnám invitálni, aztán ha igent mond, akkor az tényleg süti, ha meg nem, akkor is legalább az önbizalmamat összeszedtem.
Na akkor gyorsan összefoglalva még egyszer: Gyakran látom, fiatal kis csaj, jól néz ki (szerintem), köszönés/mosolygás volt eddig, + van-e pasija(?).
Ebből ki lehet hozni valamit?
Van :D
de a kérdése szeretnék egy rendes választ kapni.
Köszi.
Remélem tényleg összejön, mert meg ér minden pénzt (szerintem), és nem elérhetetlen csajról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!