Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzi magát cafatul az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi magát cafatul az is aki szakított?

Figyelt kérdés

Én voltam az,aki szakított,mert már azt hittem nem vagyok szerelmes... Én mondtam h menjen,és keressen mást. Ő elég hamar talált uj csajt,a szakítás után pár nappal... én próbálkoztam egy sráccal felejteni,de nem jött össze. a szakításnak már 3 hónapja,,,és nem rég jöttem rá h egy barom voltam. már eleinte is éreztem h nem volt jó döntés h szakítottam vele.... de nem is gondoltam volna h ő ilyen hamar becsajozik... Lépni nem merek,h jöjjön vissza hozzám,mert már eltelt 3 hónap és semmit nem tudok h milyen a kapcsolatuk... Ha várok az a baj,ha lépek az is baj... Szenvedek,nagy hibát követtem el. Lenne lehetőségem mással vigasztalódni,de nem megy. Mindenkiben ŐT keresem.... Lehet ilyenkor a szenvedésen kívül vmit is csinálni? Anyám már felajánlotta h beszél vele... szerinte tudna rá hatni... de én meg félek h csak jól leégetem magam vele... Jó lenne személyesen találkozni vele,de nincs rá lehetőség,pedig direkt olyan helyeken járok ahol talán összefuthatunk...

az egyetlen esélyem h kapcsolatba lépjek vele,az ha mikor lesz a születésnapja irok neki 1 2értelmü e-mailt,amire ha ő is ugy gondolja h megint megpróbáljuk,akkor lép,ha meg nem akkor mondhatom azt h csak egy vicces üzi volt. csak az a bibi,h decemberbe van a szülinapja,az nagyon sok idő! Még abban reménykedem h ő ir névnapomra,most lesz szeptemberben... és ha ő felveszi velem a kapcsolatot akkor könnyebb lenne nekem is...

szar az egész... :( Köszönöm h ki írhattam magamból

2009. aug. 14. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Pici javíást engedj meg! Nem CAFATUL, hanem CEFETÜL érzi magát az ember olyankor. Mert megszűnik egy állapot, amiben hitt, ami így-vagy úgy, de

jó volt neki. Én nem avatnám be a mamámat. Ez teljesen a te dolgod. Te küldted el, te is hívd vissza, ha tudod. De ha már van valakije, nem lesz könnyű dolgod.

2009. aug. 14. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem most már hagyd békén a srácot. Ne küld az anyukád, hogy beszéljen vele, mert az csak megijeszti. Te voltál az, aki szakított, akkor neked is kell visszaszerezni. Írj neki üzenetet, hogy mit érzel, megbántad a szakítást. Mást nem tehetsz. Vagy válaszol rá vagy nem. Ha még érez valamit irántad, akkor szerencséd van.
2009. aug. 14. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj vele, egyszer énis így jártam pórul, vártam-vártam, aztán már késő volt, pedig később kiderült,h akkor a srác is arra várt,h én lépjek...

Szóval szerintem hajrá, végülis van mit veszítened??:)

2009. aug. 14. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Elmesélem neked az én történetemet. Az én barátommal a volt barátnője szakított, és ő összejött velem. Ahogy ezt a csaj megtudta nem tudott lenyugodni é folyamatosan küldte az e-maileket, próbálkozott mindenhogyan, de szerencsére hiába. A barátom megmondta neki, hogy jó a kapcsolatunk és engem szeret, bármennyire is oda volt érte régen. A csaj elég nagyot égett. Másrészt ennél jobban is bekavarhatott volna a kapcsolatunkba.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy három hónap már elég idő ahhoz, hogy eldöntse azzal a lánnyal akar lenni vagy sem. Valószínű vele, mert még mindig együtt vannak. Nagyon nem lenne kedves dolog, ha elkezdenél keverni. Elvégre te hagytad ott őt, és mondtad, hogy keressen mást. Ha boldog akkor elég önző dolog lenne tönkretenni a kapcsolatát. És ha még vissza is megy hozzád, mi a garancia arra, hogy rá pár hónap múlva nem érzed majd megint azt, hogy nem szereted? Várd meg a névnapodat, ha arra nem ír, akkor nem sok esélyed van. De ha vissza is ír, az se bizonyíték arra, hogy szeret. Lehet, csak szimplán udvarias és gondolt rád. Az anyukádat meg ne küldd rá, mert ez két ember dolga, amiben az anyukádnak nem igazán van szerepe.

2009. aug. 14. 10:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Elírtam,bocsánat...

anyu azért ajánlotta fel h beszél vele,mert látja rajtam h még mindig szeretem... Egyszer már irtam neki e-mailt...és nem tudom h elolvasta e vagy sem... de abba tényleg benn volt minden amit érzek. ez KB,1,5 hónapja volt h elküldtem az e-mailt,de nem biztos h olvasta... ritkán nézi a mailokat, és lehet h azért nem válaszolt,de az is lehet h azért nem válaszolt mert nem akar tőlem semmit. legkorábban csak decemberbe tudok én kapcsolatba lépni vele... :S és reménykedek h ő elöbb ir nekem vmit... akármit... abba az e-mailben azt is irtam neki h ha szakítanak a csajjal,akkor keressen... :(

2009. aug. 14. 11:00
 6/10 A kérdező kommentje:
azóta h azt az e-mailt elküldtem nem is kerestem... mert nem mertem... igazándiból nem is akartam elküldeni... elöször tényleg neki akartam irni,de aztán elkezdtem inkább magamnak irni piszkozatban. mindennap leirtamh mit érzek... meg ilyenek... és kb 1,5 hónap után véletlenbül a mentés helyett a küldésre klikkeltem...
2009. aug. 14. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Lépjél te! ne kétértelműen hanem egyértelműen!

Te cseszted el, te is hozd helyre! Ilyenkor nem az ő dolga hogy keressen, hajtson. Nekem is volt ilyen helyzet, szakítás után...csak nálam ex egy az egybe megmondta h na, ez van, kezdjük újra ha lehet; nem tőlem várta el h hajtsak, mert tudta h ő rontotta el, az ő dolga helyrehozni (ha akar még vmit)...

Persze csak abban az esetben, ha nincs épp kapcsolata, különben ne kavarj be!

25/f

2009. aug. 18. 11:42
 8/10 A kérdező kommentje:
a szakítás után 1 héttel már lett kapcsolata.... :S azóta is együtt vannak... :S és pont ez miatt nem merek lépni,ha nem lenne már léptem volna,de így nem merek
2009. aug. 18. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
hát így gáz....amig van nője addig ne kavarj be, annyit nem ér........ez tényleg szivás.....keress inkább valaki mást
2009. aug. 18. 21:59
 10/10 A kérdező kommentje:

de nekem nem kell más... :( Én őt szeretem,és ugy látszik nekem nem megy olyan könnyen a tovább lépés m,nt neki...

Várom h szakítsanak,de se hírt nem tudok se semmit h milyen lehet a kapcsolatuk...

Ugy látszik neki ennyi volt a 3 év... akkor nem irok neki...

2009. aug. 20. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!