Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barátból lehet barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátból lehet barátnő?

Figyelt kérdés

Ha egy lány és egy fiú legjobb barátok attól még lehet esély kapcsolatra?

F

2012. nov. 12. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Én próbáltam, de olyan fura érzés volt, így nem ment a kapcsolat! Fiú-lány barátság létezik egy bizonyos fokig, de utána már beindul a kémia.
2012. nov. 12. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen lehet, de nem az igazi, én is voltam már ilyen kapcsolatba hogy egy csajjal évekig ismertük egymást és úgymond barátok voltunk, nem legjobb barátok, de simán barátok, aztán ugye beindultak a hormonok, kialakult a szerelem, mindkettőnknél, járni kezdtünk, elég furcsa volt ez de nem működött sokáig, ugyanúgy ment a haverok közti vita, baromkodás, mintha csak haverok lettünk volna, érzelmek nem nagyon voltak nálunk, mert furcsa volt ez, meg minden, így maradtunk abban hogy inkább kezdjünk bele egy teljesen más kapcsolatba mert ez így nem működhet. Azóta én is meg már ő is más kapcsolatunk van, és ugyanúgy barátok maradtunk, ismeri a barátnőmet, meg én is ismerem az ő barátját is.
2012. nov. 12. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

kb ilyen helyzetben vagyok .. és úgy tűnik hogy lehetséges

bár még majd elválik :)

2012. nov. 12. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:

2 éve vagyunk együtt. :) Úgy néz ki, működik. :)

20L

2012. nov. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!