Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ezzel a csajszival?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nem tudom, h mi van mert olyanokat csinál amiket nem értek meg...(nincs köztünk még semmi, de sztem vágja, h bejön nekem, hébe-hóba dumálgatunk. 1 hónapig nem beszéltem vele, mert nem vette fel a telefont, msn-en meg nem volt. Aztán az 1 hónap után, még Ő írt rám, amikor már azt hittem, h vége:(. Majd, amikor el akarom hívni vhová, akkor meg nem válaszol, csak kijelentkezik(persze, lehet h sz@r az msn-je). Utána meg felhív egyik reggel, h aznap este menjünk el bulizni :S. A buliban sajnos nem volt semmi, mert én nem kezdeményeztem, de azt viszont láttam rajta, h féltékeny, amikor más csajokkal dumáltam.:D)
2009. aug. 13. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbálkozz tovább, majd kiderül, h mit szeretne..egyszer. De am a lányok akk is féltékenyek, ha tudják, h az a srác eddig rájuk nyomult, nem más csajszira, és nem értik, h akk a másik csaj többet érne náluk, jobb fejebb?

Vagy LEHET, h a csajnak te egy ilyen 2. választott/lehetőség lennél (tehát van egy másik srác is a képben) és ezért viselkedik így.

De am elég furcsán viselkedik..lehet hagynod kéne.

2009. aug. 13. 22:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem bejössz neki, különben nem hívott volna buliba, és nem lett volna féltékeny.:) Lehethogy csak azt várja, hogy lépj.
2009. aug. 13. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Nővéremet barátja úgy hódította meg, hogy hasonlóan volt egy kis ilyen kéretés. Nővérem inkább nem válaszolt, úgy tett, mintha ott sem lett volna. A fiú pedig valamelyik nap felhívta:

- Van kedved eljönni sétálni?

- Hát nem is tudom, sok a dolgom, lehet most...

- Pedig el fogsz jönni.

- De...

- Gyere el!

- najó...

És azóta szép kis párt alkotnak.

Szerintem te is megpróbálhatod ezt a módszert. :D

Sárky

Én kétlem, hogy bármelyik fenyegetése is komoly lenne. Először gondolom csak próbaként elsütötte hátha visszaszerezhet. És ez már ötször sikerült nekik, tehát tudja, hogyha tovább csinálja, csak visszamész hozzá hatodszorra is. Legyél határozott és jelentsd ki, hogy felőled, most már fejre is állhat, akkor sem fogsz visszamenni hozzá.

Minden jót!

Sárky

[link]

2009. aug. 14. 02:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát erre mondom azt, hogy copy-paste FAIL!

Sárky

2009. aug. 14. 02:44
 5/10 A kérdező kommentje:
ja, azt elfelejtettem írni, h osztálytársam a csaj, de engem nem zavarna, ha visszautasítana, csak végre valami konkrétat szeretnék látni Tőle...
2009. aug. 14. 09:37
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, még várok egy kicsit, majd lesz vmi.

lehet h megpróbálom a visszautasíthatatlan-telefonos módszert... :D

ha van még hozzáfűznivalótok, akkor azokat előszeretettel várom :D

2009. aug. 14. 09:42
 7/10 A kérdező kommentje:

azt megint elfelejtettem, hogy neki 2 hónapja lett vége egy másfél éves kapcsolatának, és nekem mesélte, h egy másik srácnak mondta, h a régi kapcsolata miatt most nem szeretne újat kezdeni, mert h átb@szták (de Ő szakított a sráccal)stbstb.

de nekem nem mondott semmi ilyesmit.

a volt barátja, meg már 3hete nézeget egy ismerőskereső portálon, szval az is lehet h a csaj mesélt rólam. :)

*nem értem* :S

2009. aug. 14. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:
lehet zavarja hogy osztálytársak vagytok és azt várja hogy lépjél és legyél határozott,Vagy csak tetszik neki hogy futnak utánna és hozza az időt.Sajna én is ezt csináltam régebben és póruljártam:S
2009. aug. 19. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
*húzza :)
2009. aug. 19. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem hajts rá, kezdeményezz!

Hívd el valahová - akár ilyen határozottan :), aztán ott is udvarolgass neki, meg minden, s kénytelen lesz eldönteni, hogy IGEN vagy NEM.

Én esélyesnek látom, s hiába divat manapság, azért nem minden lány szeret kezdeményezni...

2009. aug. 21. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!