Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "gáz" dolog ráhajtani egy foglalt pasira?
10# nyomulas vagy beprobalkozas egy kutya... nem szabad, foleg ha haverjarol van szo.. ha nem is barat de sztem kocsogseg beleartani magat egy jol mukodo kapcsolatba.
nem tudom, h jol mukodo-e, de ha tudod Kerdezo h boldogok es szerelmesek. nagy vetek lenne! te lelkeden szaradna..
Ha csak tetszik, akkor lehet hogy tényleg nézz más után, pótolható. Ha esetleg úgy érzed, tényleg beleszerettél, mindenképp add tudtára azt, hogy bejön neked, van nálad esélye. Ez nem ribancság, és nem erkölcstelen. Főleg mostanság, amikor elvárják a nőtől, hogy kezdeményezzen. A legtöbb hozzászóló félti a pasiját, azért ribancoz. Nem arról van szó, hogy támadd le, csak jelezd neki, hogy tudjon róla. Honnan tudjuk, hogy nem akar-e már amúgy is lelépni a kapcsolatából? Csak valami lökésre vár? Ha tényleg csak barátként gondol rád, akkor nem fog emiatt kilépni a kapcsolatából.
Na, lehet lepontozni!!! (Úgyis az lesz) Meg lehet nézni, hogy az ehhz hasonló válaszok hogy állnak! De a lepontozóknak üzenem, hogy a homokba dugják a fejüket!
gáz dolog, én sose érném be a második hellyel. mármint az elején sem, tehát én nem indítanék így kapcsolatot.
ha te beéred hajrá. én még örülnék is, ha 'lenyúlnák' a párom, mert akit vinni lehet, azt minél előbb vigyék.
13-as válaszát viszont ehhez vedd figyelembe, azért vannak játékszabályok :) ne alázd meg magad azzal, hogy mindenféle undorító eszközt felhasználsz, elég ha tudja a srác, hogy ott a lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!