Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő az első randin le....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő az első randin le. Szop egy férfit akkor az ribanc és komolyan nem kell a férfinak? Mi fér bele az első randiba?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csak ha másokat is leszop az első randin
2012. nov. 11. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Max. csók, legalábbis nálam.

24/N

2012. nov. 11. 18:54
 3/11 anonim válasza:
45%

Egyátalán nem ribanc...

Ha ugy érzed/érzitek hogy vonzodtok annyira egymáshoz,akkor bármi belefér. Mi a párommal egy házibulin ágyba kerültünk,mostmár másfél éve vagyunk együtt,össze is költöztünk 4 hónap után és boldogok vagyunk,viszont sajnos van hogy az ellenkező is bekövetkezhet és egy egy éjszakás kaland lesz ha vége... De ha te ugy érzed csinálnád,csináld max volt egy jó estéd és ennyi,de azt ne hagyd hogy rád eröltesse. Ehez meg kell lenni a kölcsönös vonzalomnak :)

2012. nov. 11. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Attól függ,h milyen randira készültök,mert hát nem mindegy,h pl:, milyen társkereső oldalról hoztad össze a randit vele,gondolom nem kell konkrétumot írnom,mert tudod!:) Ha komolynak indult a randi,akkor baj,de ha komolytalan (flört,nyílt kapcs,) akkor nem baj...
2012. nov. 11. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
1 randin sex az 1 állom nő ember
2012. nov. 11. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Én sajnos nemrég belementem első randin szexbe, minden játszott, le is pattintott a pasi két alkalom után! :(( Soha többet nem csinálok ilyet!
2012. nov. 11. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam nem fér bele... pasiként. Mármint nem hagynám, de nem is keresném többet a csajt.
2012. nov. 11. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Otthagynám,mint eb a sz*rát.

21/F

2012. nov. 11. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
én imádnám, szerintem ez ma már alap.... második randin már minimum anál
2012. nov. 22. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak csók,de lehet még az sem
2012. dec. 15. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!