Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szóval akkor, hogy is van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval akkor, hogy is van ez? Valaki elmeséli?

Figyelt kérdés

Mindenki azt meséli, hogy a szerelem vak meg minden. Mno ez abban áll, hogy lehet, hogy nekem nem tetszenek a duci lányok de valamiért fülig beleszeretek az egyikbe. Megházasodunk, telnek, múlnak az éve s ahogy itt sokan mondták, hogy a szerelem nem tart örökké s majd el fog múlni. De ha tegyük fel most nagyon szeretem de tíz év múlva elmúlik, akkor fogok undorodni tőle, vagy már nem fogom olyan vonzónak találni? Vagy azok után is szépnek fogom látni?

Magyarázzátok el kérlek, mert nem értem. Ezt most csak szimpla filozofálgatásnak szántam.

2009. aug. 13. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Tegyük fel : Valaki elveszegy szép vékony lány ... a nő szül 3-4 gyereket és elvesziti a szép alakját utána a pasi undorodni fog tőle? :/ ... elég szomorú lenne ha igy müködne egy kapcsolat...nem gondolod ?
2009. aug. 13. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha csak azért házasodtok össze,mert az alaja tetszik,vagy jó vele a szex,akkor ez a kapcsolat nem lesz tartós.

A tartós kapcsolathoz az kell,hogy szeressék egymást,a problémáikat közösen oldják meg,jóban-rosszban kitartsanak egymás mellett.A házasság ugyanis nem csak ünnepnapokból áll.Ha ez meg van,akkor nem fog számítani,ha a nő meghízik,vagy a férj sörhasat ereszt.

2009. aug. 13. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a szerelem elmúlik akkor lesz belőle nagyon erős szeretet, ragaszkodás.
2009. aug. 13. 19:46
 4/7 anonim válasza:
ha valakit szeretsz nem hiszem,hogy érdekelne milyen lesz 10 év mulva azert van a házasság,hogy egymásra hangolodjatok meg ismerjétek egymás szokásait rosz tulajdonságait uttánna meg már egymás gondolatait is tudni fogjátok,az igaz,hogy már nem fog verni a szived ha meglátod de hát mindennap ott lesz melleted amitöl tartanod kell ebben a világban és ez a legnehezebb megtartani.hogy mások el ne vegyék töled és agy neki egy kicsi szabadságot mert senki senkinek a tulajdona,kivánok sok tűrelmet egymáshoz,
2009. aug. 13. 19:55
 5/7 Thurston ***** válasza:
Egyáltalán nem hülyeség amit írsz. Ha a szerelem elmúlik, két lehetőség van: vagy idegesíteni fog a másik, rájössz, hogy annyira nem is hozzád való, vagy kialakul egy sokkal erősebb szeretet.
2009. aug. 13. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
a gondolkodasod kovetve: ha beleszeretsz egy duci lanyba akkor azt nem a kulsojeert fogod szeretni, hanem a belsojevel fogja megnyerni a szived nem igaz? es a kulsojet csak azert fogod vonzonak talalni mert szereted es ilyenkor az ember hajlamos szebbnek latni vkit mint ahogy a tobbiek latjak. egy gerinces, eros, kialakult egeszseges egyenisegu ember 20 eves kora utan belsore feleannyit sem fog valtozni mint kulsore. tehat ha te a belsojet szereted akkor ez a "vak" szerelem nincs annyira fenyegetve az ido altal mint pl annak a szerelme aki elvesz 1 csinibabat mert imadja a feneket (jooo, meg a humorat,az eszet blabla de az alap a feneke-mondjuk) ha idokozben te valtozol annyit h mar nem tetszik az illeto vagy egyszeruen megunod es a szerelem helyet nem a szeretet es a ragaszkodas veszi at akkor nyilvan jo esellyel undorodni fogsz tole agy legalabbis semleges lesz. de szerintem ez meg mindig kisebb kockazat mint aki az illeto kulsejet jobban szereti mint a belsejet -csak nem vallja be.
2009. aug. 13. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem azért az jó, hogy ha csaj még nemtom hány év után is vonzó, meg feszesseggű. sajnos a pasiknak ez sokat számít, de azért előtte szerelmesnek kell lenni meg minden. de azért megpróbálok hinni abbban h létezik olyan szerelem ahol a pasi mindig szépnek látja majd a nőt és nem csalja meg valami bombázóval csak azért mert megkívánja
2009. aug. 13. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!