Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek számít a külső, akkor miért van mégis csúnya szegény pasiknak párjuk?
Mert ők a saját problémáikat, gyengeségeiket, hibáikat kivetítik olyan dolgokra, amiken nehezebb változtatni (külső, pü-i helyzet, stb), így áttolják a felelősséget, és nem küzdenek. És később ez mind önbeteljesítővé válik... Nem edz, mert neki úgyis mindegy, nem öltözködik normálisan, mert neki úgyis mindegy. Nem vállalkozik, mert úgyis elbukik, átverik, becsődöl.
Negatív emberek... http://www.youtube.com/watch?v=o22EYTctaKY
Én egy csúnya és szegény pasit se ismerek, akinek volt barátnője, pedig ismerek jópárat, elhiheted. Az hogy merevrészegen megcucliztat valami nőt egy diszkó nyilvános klozetjén, az nem kapcsolat. Mi ezen hihetetlen, hogy a nőknek nagyon számít a külső meg az anyagiak?
#4 válaszadó: Soha egyetlen észérvet vagy példát se soroltok fel, csak elkezditek őket ekézni, mert milyen törpös dolog már belerúgni a földön fekvőbe, hihihi-hahaha, nagy vagyok és hősbátor...Magyarország, én így szeretlek...
Ha egyszer ti választotok közülünk, ne legyen már még ez is a mi hibánk pls.
De örömmel látom, a személyeskedés és a trollkodás kiválóan megy. És te ostobázol le másokat :DDD vicc vagy,remélem tudod.
#13 válaszadó: akkor azt mivel magyarázod, hogy a pénzes pasasoknak 3-4 barátnőjük is van egyszerre, csalják is őket egymással szakmányba, és a csajok ezt elnézik nekik?
Tehát lehet pénzzel csajozni? Igen, lehet. Szeretni fogja a lány őt? Nem. De nem is ez a kérdés.
Én nem úgy látom, hogy annyira lenne párjuk. Én konkrétan ezeket a csúnya és szegény pasikat látom tobzódni az összes társkeresőn, még a fizetősökön is, meg prostikhoz járni. Persze lehet hogy az én szemeim rosszak.
"Nézd, az a baj, hogy szerintem kb 3-4 megkeseredett szerencsétlen van itt, akik viszont a nap 24 órájában képesek ezt hangoztatni."
Ezt a bugyuta konteót még hányszor sütitek el? Egyáltalán, kit akartok erről meggyőzni? Minket vagy magatokat?
Ne fáradjatok...mindketten tudjuk, mi az igazság, csak itt valakinek nagyon nem esik jól beismerni.
"Ők eldöntötték, hogy ők maguk az emberi tökéletességek, és csak a nők gonoszak."
Senki nem állította magáról, hogy tökéletes volna. Az meg teljesen jogos, ha a nőket okolják - ők választanak a férfiak közül, nem pedig megfordítva, tehát a balhét is ők viszik el.
"Ebben a témában makacsok, ostobák, és korlátoltak vagytok."
Eeeegen, az ilyen és ehhez hasonló "észérvek" és "segítség" miatt utálnak titeket, nem másért.
A mínuszt pedig helyből kaptad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!