Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj? (boccs, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? (boccs, hogy hosszú lett, remélem azért végig olvassátok)

Figyelt kérdés

Februárban összejöttem egy fiúval, nagyon jól éreztük egymást, minden rendben volt egy darabig. Aztán jöttek a problémák, a kezdeti lelkesedése minden ok nélkül alábbhagyott (ő akart velem járni, én először nem is akartam belemenni a dologba)Alig találkoztunk, szóltam neki, hogy ez nekem így nem jó, többet szeretném látni heti egy-két alkalomnál, hiszen nem ismertük egymást és kellett, hogy összecsiszolódjunk. Neki fontosabbak voltak a barátai mint én, ez rosszul esett és kiakadtam.(többnyire azért, mert nem azzal volt a legfőbb gond, hogy keveset találkoztunk, hanem azzal, hogy ha meg volt beszélve egy találkozónk és azt rendszeresen lemondta a haverjai miatt, és nem előtte pár órával vagy nappal, hanem a randi előtt fél órával, hogy bocsi...) Utána kirakott, mert azt mondta, úgy érzi megfojtom és neki nagyobb szabadság kell (komolyan hetente max kétszer találkoztunk) Nem feküdtem le vele addig. Csak petting volt. Miután szakítottunk, rá egy hétre ki is békültünk. megígértük egymásnak, hogy változtatunk a viselkedésen. Nagyobb szabadság, de ha velem van akkor nem max egy órát, hanem egy egész napot. (ekkor már le is feküdtem vele) Két hétig ment így és megint szakított velem, arra hivatkozva, hogy azt hitte menni fog neki a kapcsolat, de nem mert millió problémája van, valamit ki kell zárnia és én vagyok az akit ki kell rakjon az életéből. Nem velem van baj, de most nem akar kötődni senkihez.(itt gyanítottam, hogy a barátai szedték rá hogy hagyjon ott, mert vmelyik azt mondta neki, hogy döntse már el hogy csajozik vagy velük van) Nem kell neki nő. Rá két hétre összefutottunk véletlen és felhívott magához dvd-zni, vonakodtam, de belementem, mert még szerettem. Persze, hogy nem dvdzés lett a dologból. Akkor és ott megbeszéltük, hogy ha úgy van felmegyünk egymáshoz, kötetlenül. Ez az együtt vagyunk, de mégsem dolog. Inkább csak szex, még néha egy-egy közös program. De ettől függetlenül, ha neki vagy nekem becsúszik egy egy éjszakás kaland, nyugodtan megteheti én is ő is, a másiknak nem kell tudnia róla. (persze szigorú szabályok mellett, mert mondtam neki, hogy ebben az esetben csak gumival vagyok hajlandó vele együtt lenni)Ez április közepe óta működött köztünk, úgy június közepéig.Nekem is néha volt más, talán neki is ezt nem tudom. De ő fix volt, és hetente előfordult, hogy egymás ágyában kötöttünk ki, vagy csináltunk valami közös programot. Aztán két hónapja valami megint nem stimmel, de nem bírja elmondani, hogy mi a baja. Majdnem minden nap próbálom rászedni, hogy találkozzunk, de mindig arra hivatkozik, hogy neki menyire extra sürgős dolgai vannak és nem ér rá egyáltalán. Mondta, hogy nem miattam van, nyugodjak meg, semmi baja nincs velem, de tényleg nem ér rá. Se reggel, sem este semmikor. Nem dolgozik, azt hozzá teszem és ez nekem eléggé furcsa, hogy így nem ér rá. A két hónap alatt azért összefutottunk néha, de max fél órára, semmi szex. Ilyenkor többnyire beszélgettünk, vagy épp veszekedtünk, mert jött a féltékenységi jeleneteivel, amit a legkevésbé sem értek, mert nincs közünk egymáshoz ezen a szinten. Arra is kiakadt, hogy az egyik haverja rám mozdult, és azzal cseszegetett, hogy biztos történt már köztünk valami ezzel a sráccal, meg egy másik haverjával is. az utóbbit arra alapozza, hogy egyszer egyedül hagyott minket a lakásán egy órára, mire visszaért már nemvoltunk ott és tuti, hogy rám mozdult a gyerek, meg is dugott, csak nem akarom elmondani. Aztán leállítottam, hogy vegyen vissza, mert ehhez semmi köze nincs. Mondtam neki, hogy ha neki nem kellek, akkor ne hőbölögjön, ha másnak igen. De ettől függetlenül megnyugtattam, hogy semelyik haverjával sem volt semmi.amikor kiment külföldre egy csókkal vagy egy szájra puszival váltunk el (amit nem én kezdeményeztem) Most kimegy dolgozni külföldre, hetente, vagy két hetente lesz itthon max 2-3 napot. Mondtam neki, hogy mielőtt kimegy fussunk össze, ha 10 percre is, de legalább lássam, de a válasz megint a szokásos, nem ér rá, dolga van.

Az a baj, hogy szeretem, de nem tudok mit kezdeni a helyzettel. nem bírom elengedni sehogy sem, pedig lenne jelentkező, aki járna velem, de nekem ő kell és egyszerűen nem tudom, hogy miért. Valami ötlet, hogy miért viselkedik így velem? Lehet, hogy ti fiúk jobban látjátok, hogy miért ez a huzavona, de lányok válaszát is szívesen várom. Van értelme vesződnöm vele? Hogy tudnám elfelejteni? Mit csináljak? Hogy szedjem ki belőle, hogy mégis mi a baja velem? Vagy miért kellek neki egyszer, aztán utána nem, aztán megint. Van ennek értelme?

2009. aug. 13. 16:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igaz meglepődtem, hogy leoltogattok, nem ezt vártam, finomabb módja is lehetne, de azért hálás vagyok minden egyes hozzászólásért

Felejtek, csak nem egyszerű...

Köszönöm még egyszer

2009. aug. 13. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

a nők annak tepernek, akik elveszik az eszét,de 10böl 9et az izgat ha szarba se veszed..

ez most épp ilyen..

szerintem egyértelmű, hogy csak dugni akar néha néha amikor ráér az a szegény baromi elfoglalt ember -.-

szerintem felejtsd el.. :/

ez így nem állapot.. vagy a tied vagy nem.. és ebben az esetben azt hiszem, hogy nem..

17/L

<->

2009. aug. 13. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!