Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem belehalok. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem belehalok. Mit tegyek? /Kicsit hosszú lett/ (Lent)

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy nálam 15 évvel idősebb pasiba, már 3 éve. Neki családja van, de nagyon vonzódik hozzám. Azóta már lefeküdtünk 2x, és nagyon jóban vagyunk. Már próbáltam többször is elengedni, de nem tudom. Nagyon-nagyon fáj!! Ő persze azt mondja nekem, hogy szerelmes a feleségébe és fordítva is igaz, meg hogy nagyon boldogok, de a barátaitól megtudtam, hogy ez nem igaz, megszokásból vannak eggyütt de szerelem és boldogság már rég nincs, csak nekem mondja, hogy ne szeressem. Elmondta hogy ha lehetne szeretne tőlem többet, de nem lehet. Úgy érzem életemben elöszőr vagyok ennyire szerelmes, szinte minden percben hiányzik, és sírok miatta. Tudom hogy rengeteg srác van még, ő is mondja, de rá sem bírok úgy nézni másra..Nagyon-nagyon szeretem és nem tudom mit csináljak. =( Heti 3x találkozunk, és nem tudjuk kerülni egymást mert a hip-hop tanárom, és imádok oda járni onnan van az összes barátnőm szinte.
2009. aug. 13. 16:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Válts tanárt. Szar dolog, de ez sem állapot... Már ne haragudj.

Szerinted mi lesz ebből? Mi szeretnél? Váljon el? Gyerekeivel mit csináljon? Vagy mégis hogy képzelted ezt a dolgot?

Ja és hány éves vagy? 15?

2009. aug. 13. 16:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Belenyultál a lecsóba. Ráadásul egyből könyékig.

Ahogy nekem lejön, te azért elég fiatal hölgyemény lehetsz.

Sok okosat nem tudok mondani, csak azt ami az egyetemes igazság. Az élet nem áll meg, és rengeteg hal van még a vízben.

Ugyhogy hagyd szépen, engedd el a pasit, mert családja van és ha azt mondta szereti a feleségét hidd el neki.

Neked itt ugyis csak másodhegedűs szerep jutna.

Nem szeret téged, hiszen ezt te sem álitottad, a feleségét és a családját választotta helyetted...

Ugyhgy nem igazán értem. Mi a konkrét kérdés?!

Felejtsd el és találj egy olyan pasit akinek TE kellesz, mert ennek szemmel láthatólag nem.

2009. aug. 13. 16:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A legjob az lenne ha nem járnál hozzá, biztos van valami másik tanár is akihez járhatnál. De ha ezt nemtudod megtenni akkor ne bezsélj vele semmi, kerüljétek egymást. Hány éves vagy?
2009. aug. 13. 16:18
 4/16 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Próbálkoztam már hogy egyesületet váltok, de bírtam 2hónapig. Megmondtam neki hogy abbahagyom és nem szeretném többet látni, de folymatosan hív vagy smst ír, hogy nem szeretné hogy elmenjek..Edzésen is ha nem szólok hozzá és kerülöm akkor is odajön és megölel. Próbáltam már mindent. Telefonszámot is váltottam, elkérte a barátnőmtől.. Nem értem már.
2009. aug. 13. 16:22
 5/16 anonim válasza:
100%
Hát én is hasonló helyzetben vagyok , de nálam azért nem történt még semmilyen dolog! Szerintem nagy hiba volt lefeküdnöd vele. Próbáld meg elfelejteni őt:) Ne csókolózz vele, ne kerülj vele testi kapcsolatba! Szeretheted de tarts legalább egy méter távolságot tőle! Keress magadnak másik pasit! Ha nem is megy próbáld meg, hogy csak a barátja vagy! Sok sikert neked, (meg magamnak is:)!
2009. aug. 13. 16:29
 6/16 anonim ***** válasza:
61%

Amiket írtál, abból mindenképpen az vonható le, hogy vonzódik hozzád. De sajnos nekem is azt kell mondanom, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Te sem várhatod el, hogy hagyja ott a gyerekeit (mert ha szeret, akkor a feleségét még el is hagyhatná, de csak ha halálos a szerelem). És gondolj bele, ha téged választana, te készen lennél arra, hogy 16 évesen mostohaanya legyél? Kérlek ne kínozd magad, próbálj meg felejteni!

L/14

2009. aug. 13. 16:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kínzom magam, meg sokkal jobb lenne ha nem elfelejteném, de valahogy mindig sikerül összefutni vagy valamit hallani róla.Barátok nem tudunk lenni, már próbáltuk. Megpróbálok elfelejteni mindent ami hozzá köt, de hamár meglátok egy motorost vagy egy ugyan olyan autót, tök mindegy hol vagyok, nem tudom vissza tartani a sírást. Már tényleg úgy érzem hogy semmit sem tudok tenni csak szenvedni..:S
2009. aug. 13. 16:45
 8/16 anonim ***** válasza:

16:31 vagyok.

Tudom, nem a legkellemesebb és legfájdalommentesebb módszer, de igaz: az idő mindent megold majd, hidd el. Ne próbáld meg elfelejteni és nem rá gondolni, mert annál többet fog eszedbe jutni. Járj nyitott szemmel, próbálj nyitni más pasik felé is! Türelem és ne emészd magad! Sok szerencsét!

2009. aug. 13. 17:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez komoly?Le is feküdtél vele?Azt ügye tudod,hogy simán börtönbe csukhatják kiskorú megrontásáért!Azonnal fejezd be ezt a kapcsolatot mert nagyon pórul fogtok járni.Ha a felesége megneszeli,hogy egy ennyire fiatal lánnyal csalja a párja feljelenti.Kell ez nektek?

Mondjuk a pasinak lehetett volna annyi esze,hogy nem egy kislánnyal kezd!

A másik oldal meg ,hogy ennél undorítóbb dolgot el sem tudok képzelni mint elvenni egy apát a családjától.Büszke lehetsz magadra!Remélem visszakapod ezt az élettől!

2009. aug. 13. 17:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Te tuti egy felnőtt vagy, látszik, mert nem érted, mit érez a kérdező. Tuti nincs ilyen szándéka, csak "egyszerűen" szerelmes. Lehet lepontozni...

16:31

2009. aug. 13. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!