Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H tanítsam őt meg?

Figyelt kérdés
a barátommal lassan 2 hónapja járunk. az elején nem nagyon érdekelt még mikor megismertem és ő meg nagyon odavolt értem. Közben én elkezdtem megszeretni de úgy érzem ezzel ő csak távolodik. Még soha nem volt rendes barátnője, pár lánnyal járt de rövid kapcsolatok voltak, és mindenhol ő szakított mert azt érezte h nem tudja szeretni a lányt. Nekem azt mondta az elején az ismerkedős fázisban ami nagyon hosszú volt) h én más vagyok a kapcsolatunk 2. hetében azt mondta h már jobban szeret mint valaha valakit. Tudom h ez sokak szerint csak duma, de ismerem, elég visszahúzódó és nem hazudna ilyet. De sztem most megijedt vagy nem tudom azt érzem nem mer szeretni igazán. h tanítsam meg rá?
2012. nov. 10. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is kedves leányzó, megtanítani bármit a másiknak felesleges; ha ő nem képes utánaolvasni és tájékozódni, akkor értelmetlen foglalkozni vele.

A szerelmet nem lehet tanítani, azt átélni kell és élvezni. Ha a párod nem mutat irántad hasonlóan, mint ahogy te érzel iránta, akkor elképzelhető, hogy nincs szerelem köztetek. Ezt hosszú randizgatások közepette lehet csak kideríteni. Nem szégyen, ha nem jársz egyszerre a fiúval, tessék alaposan megismerni egymást, mert csak így derülnek ki dolgok róla és hogy valójában mit is érez iránta!

2012. nov. 10. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

Én tudom a jó választ, de nem írom meg, mert arra nem vagy tekintettel, hogy ha nekünk egy kérdést felteszel, akkor rendesen írd meg a kérdést.

Különben is, Mi az, hogy elkezdted megszeretni?

Most csak járunk, és mostantól elkezdem szeretni?

2012. nov. 10. 09:00
 3/4 A kérdező kommentje:

bocsánat ha a kérdésem nem volt érthető. Külföldön nőttem fel, nem éltem magyar emberek között, csak az anyukámmal.

Elkezdtem megszeretni= egyre jobban szeretem

2012. nov. 10. 09:02
 4/4 anonim ***** válasza:
nem tudod megtanítani ... egy érzésre nem lehet megtanítani senkit, azt magától kell éreznie
2012. nov. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!