Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyén viselkedünk, vagy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyén viselkedünk, vagy így a legjobb?

Figyelt kérdés
Kb egy fél éve szakítottunk a barátnőmmel. Azóta kiderült, hogy mindketten szeretjük egymást. Sajnos most az a helyzet, hogy egy hónap múlva megyek el véglegesen az országból. Megegyeztünk, hogy nem kezdjük újra, mert egy hónapra nincs értelme. Szeretném elfelejteni, hogy ott egy új életet tudjak kezdeni. Most úgy állunk, hogy együtt nem megyünk semerre, nem találkozgatunk. Csak msn-en beszélünk.
2009. aug. 13. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha kimész külföldre,annyi inger fog érni,hogy nem fogsz állandóan a csajra gondolni,plusz annyi új élményben lesz részed,hogy lehet el is felejted.

Ha pedig nagyon erős szálak fűznek hozzá,akkor...hova is mész?

2009. aug. 13. 12:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Svájcba fogok költözni. De az a kérdés, hogy most hülyeség nem találkozgatni vele, csak messen beszélni?
2009. aug. 13. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

én vagyok megint...

persze hogy jobb,ha találkoznátok,még fájdalmasabb lenne elbúcsúzni..

2009. aug. 13. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hogy NEM találkoztok...bocsi ^^
2009. aug. 13. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Az előző úgy értette, hogy ha nagyon szereted akkor nem mész sehova hanem itt maradsz vele. magyarra fordítva.
2009. aug. 13. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vagyis az első értette úgy
2009. aug. 13. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
a többi válaszoló is megegyezik az elsővel
2009. aug. 13. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen:) ok amúgy tényleg ha sehogy sem tudjátok megoldani a távkapcsit, vagy hogy itt maradj, akkor 1 hónapig minek járnátok.
2009. aug. 13. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
én tuti találkozgatnék vele... mert itt van még, addig úgy, hogy együtt, de tudva, hogy lesz szörnyű búcsú. biztos egész életemben bánnám, ha nem lettem volna együtt a szerelmemmel, amíg még tehetem....
2009. aug. 13. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!