Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki hisz a Hold hatásában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki hisz a Hold hatásában a szerelemre?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják hogy az új hold a legalkalmasabb párkapcsolatkezdésre, a fogyó hold pedig egyáltalán nem. Most ha valaki fogyó holdban kezd el járni valakivel, az a kapcsolat halálra van ítélve?? Tapasztalatok??
2009. aug. 13. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam hogy ez igaz. :) Mondjuk én nagyon nem hiszek benne, de majd egyszer kipróbálom. :)
2009. aug. 13. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azt hallottam, hogy a fogyó hold a rossz mágiának, a telő meg a jónak kedvez.

A lényeg az, hogy a telő hold pozitív hatású, hiszen növekszik, a fogyónak meg negatív hatásai vannak. Persze ez csak babona. Nem hiszem, hogy ez befolyásolná, hogy mikor találod meg a szerelmedet.

(Bár most utánanéztem és pont újhold volt, amikor összejöttünk a barátommal. :) Mondjuk ez még nem perdöntő bizonyíték.) :) 21/l

2009. aug. 13. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem is a szerelemre, de a szexuális vágyakra erős hatással van, ezt tapasztalom én is.
2009. aug. 13. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző válaszolóval értek egyet. Ebben viszont nem kell hinni. A földi körülmények, évszakok, napszakok, holdfázisok, mágneses mezők, de még az időjárás is egyetlen hihetetlenül bonyolult rendszer, amely természetes módon HAT a vele közvetlen kapcsolatban állókra. Minden téren. A párkapcsolat sem kivétel, ezt figyelték meg azok, akik ebben "hisznek". Azért az idézőjel, mert mint mondtam, ez nem hit kérdése, a kérdés sokkal inkább az, mennyire volt figyelmes a megfigyelő, mennyire helyes a megfigyelés, és mennyire jó a belőle levont következtetés? ;)

Ha ezeket mind összeadom, akkor a válasz inkább az, hogy ez egy téves következtetés. Nincs halálra ítélve a dolog, bár lehet, hogy lesznek megmagyarázhatatlan problémák, amiket erre fogsz majd magadban visszavezetni.

2009. aug. 13. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!