Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan csinos nők, akiknek szinte abszolút nem számít a külső?
Kedves Kérdező!
Hidd el, hogy egy lánynak sokkal nagyobb hendikep az életben, ha csúnyának született. És nem csak párkapcsolatok szempontjából, de egy állásinterjúnál is akár. Lehet akármilyen okos és talpraesett, ha csúnya akkor bajban van.
Míg egy férfinak ugyanilyen helyzetben erősebben beleszámítanak a képességei, az adottságok másodlagosak, ha mondjuk alapvetően ápolt és igényes.
F/23
Az én sajnálatomra már a második olyan nőt vettem feleségül, akinek addig számított a saját külseje, amíg nem kopott tőlem gyereket. :-(
Első nejem és jelenlegi is, gyerekvállalás után évről évre egyre lejjebb adja. Elhanyagolja mind magát, mind környezetét. :-(
Szerintem mindenkinek számít a külső, viszont mindenkinek más jön be. Lehet, hogy nem tetszel pár nőnek, de biztos, hogy van(nak) olyan lány(ok), aki(k) szerint baromi jól nézel ki.:)
És ha rendben van az önbizalmad, akkor ezt a környezeted is észre fogja venni.
L/16
15:43
Igen létezik, nálam nem a mellméret meg a vakolat a belépő. Na igen a súly az számít, mert a túlsúlyosság az betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!