Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire zavaró egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró egy kapcsolatban a magasság?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt alacsony barátnőm de tetszik egy és szeretném megkapni. Ő 160cm én 195. Gyakran mondja hogy nagyon magas vagyok és azon gondolkoztam hogy zavarja. Engem nem zavar hogy olyan kicsi. Titeket zavar(na)?

25/F

2012. nov. 9. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
#10 -es válaszoló! Alapban egy határozott, talpraesett személyiség vagyok, akit nem kell istápolni. Személy szerint úgy gondolom, hogy azért még is csak egy nő vagyok, aki el tud gyengülni, törékeny, és jó érzést, biztonságot nyújt Ő nekem. A 165 cm-el, nem biztos, hogy ugyanezt az érzést keltené bennem egy 167 cm magas srác. Érdekes. :)
2012. nov. 9. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Maximálisan egyetértek a 11-es hozzászólóval.. Nekem is egyfajta biztonságot jelent a párom magassága. Nem tudom másképp megfogalmazni egyszerűen boldoggá tesz, hogy elveszhetek az ölelésében..
2012. nov. 9. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok (10-es), alapjáraton határozott, stb, stb. De ezek szerint nem minden nő egyforma, én sose vágytam rá, hogy gyámoltalan legyek. :)

Ám én is írhatnám, hogy "mégiscsak Nő vagyok, tehát nem vágyom rá"- mert néha picit már zavar, hogy minden gyámolításra szoruló nő azt hiszi, a többi is olyan. :)

2012. nov. 10. 08:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Ám akkor is kitartok a mellett, hogy az alacsony nőknél áll fenn mindez. Talán épp az alacsonyságuk miatt kifejlődik bennük egyfajta védtelen-hajlam?

Én magas nő vagyok, soha még a csíráját sem éreztem. Sőt, egyenesen zavarna, ha túlzottan magasabb lenne nálam! :)

2012. nov. 10. 08:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem zavarna a nagy különbség, mert én nem olyan nőt akarnék magam mellé, aki pici és törékeny, meg védelemre szorul. Én nem akarom mellette egy hatalmas, oltalmazó és "cuki" óriásnak érezni. Egy erősebb, magasabb nő legalább annyira lehet nőies és vonzó és nekem ez utóbbi jön be.
2014. jan. 12. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!