Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy megcsalt amíg jártunk. Hogy viselkedjek velük?
Egy hete szakított velem párom, békében váltunk el, de igen megviselt. Holnap egy buliban találkozni fogunk akaratlanul is,mert egy nagyon jó közös barátunk búcsú partija lesz.
Tegnap derült ki, hogy már korábban megcsalt egy 15 éves lánnyal akivel mióta velem szakított jár, és őt is elhozza.
Nem akarok megfutamodni egy ilyen patkány miatt, egy jó barát fontos eseményéről. Félek viszont hogy rájuk borítok egy asztalt, csillárt, vagy falat akár. Tudom nem szabadna kimutatni a dühömet, és le kell tojni, de olyan keservesen méltatlan ez az egész, hogy félek nem hagyhatom szó nélkül.
Milyen "diplomatikus ba**meggel" illethetem őket? Volt már valaki hasonló helyzetben?
26/L
Ne viccelj már... 15 éves, szerintem ha csak mellé állsz már összef*ssa magát. :)
Szerintem próbáld meg kerülni őket, amennyire lehet, ha a környékükön kötsz ki, akkor is igyekeznék egy megvető mosollyal elintézni a témát, nem is próbálnék beszélgetésbe elegyedni. Ha az ex kezdeményezi, akkor meg viselje a következményeket, ha a nyakába zúdítasz mindent...
15 éves lánygyerekkel? Pedofil hajlamú az exed? :)
Ha gondolod, én meg elmegyek veled és úgy csinálunk mint egy pár, körbeugrállak meg dicsérlek meg minden ami kell, ők meg csak hadd fogják egymás kezét elkerekedett szemmel. Hányra és hova menjek érted? :)
Én nem mennék el. Ha barát akkor megérti, hogy nem szándékoznék kreténekkel összefutni.
Nem értem miért olyan fontos ez a buli. Megbeszélsz vele másik időpontot vagy nem hívja meg őket.
ha az exed ilyen,akkor egy percig se bankodj utana.
tudom,hogy konnyu ezt mondani,es a belso feszultsegtol legszivesebben felrobbannal,de tenyleg csak az a megoldas,ha keresztulnezel rajtuk.
Úristen..
szerintem simán menj el, és szard le őket..
egyértelmű,hogy ki a nem normális :)
egy 15 éves lánnyal?
komolyan nem értem az ilyen pasikat,rengeteg olyan 22-30 közötti ismerősöm van aki 14-17 éves csajokkal van együtt? ki érti ezt? ha vki igen megoszthatná velem itt v priviben..
Rendben. Aranyosak vagytok, köszönöm szépen a válaszokat. A barát is megértette hogy ez nekem kínos, nem is akarta elhívni az új lányt, csak az a segg cipeli magával hívatlanul.
Amúgy nekem is feltűnt hogy a pasik valahogy fiatalabbra cserélik le a nőiket, de ezt már én is a pedo határra tippelem. A miértért majd nekem is jöhet pár privát tipp:D
Mégegyszer köszönöm a válaszokat, összeszedem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!