Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon elhagyatott romantikus hely?
Barátnőmmel úgy gondoltuk, holnap egy kicsit tovább ráérünk, ezért keresünk egy romantikus helyet, ahol nem jár senki, ahol a világ zavarása nélkül lehet csókolózni, meg egy kicsit tapizni is. Sajnos nem találtam jobb kategóriát a kérdés kiírására, úgyhogy ide írtam, mert ide értelmes emberek járnak (remélhetőleg).
Egyhamar nem lesz ilyen sokáig ráérős helyzet, úgyhogy kellenének a válaszok lehetőleg minél hamarabb.
Előre is köszönöm szépen :)
"Sajnos nem találtam jobb kategóriát a kérdés kiírására, úgyhogy ide írtam, mert ide értelmes emberek járnak"
:DDDDDDDD Remélem ezt nem gondoltad komolyan.
Egyébként Miskolcon inkább ne menj elhagyatott helyre a kedves szorgos cigányaink miatt.
Én anno a barátnőmmel az avasi TV-toronyhoz vezető parkban voltam és ott próbáltunk meg szexelni. Akkortájt azt vettem észre, hogy nincs egy szabad pad sem. Mire végre találtunk egyet és elkezdtük, addigra újabb pár érdeklődött, hogy nincs-e szabad hely - persze mindezt zavartan, szemlesütve.
Ennek annyira sok éve, hogy még a születésed előtt történt! Azóta nem arra élek, azt sem tudom megvan-e még.
Esetleg az 1-es busz végállomását, Majális-park, vagy mi a neve? Nem épp romantikus, de csendes, ott csókolózhattok nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!