Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit beszélgessek vele? (LENT)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit beszélgessek vele? (LENT)

Figyelt kérdés
Már pár hónapja ismerem, mindent tudok róla, oda mernék menni hozzá beszélgetni, de nem tudom mit mondjak. SOS! 15/L

2012. nov. 8. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor csak mond hogy szeretnéd megismerni. utána ugyis beindul a beszélgetés ! :)
2012. nov. 9. 21:03
 12/16 A kérdező kommentje:
De esküszöm hogy MINDENT tudok róla!!!!! Akkor nem írtam volna ki!!!!!
2012. nov. 10. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:

az nem lehet hogy mindent tudj!

hiszen nem ismered!

2012. nov. 10. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:

de b*szki mi honnan a fenéből tudjuk, hogy miről beszélgess vele???? azt sem írtad le, hogy a srác hány éves...-.-"

viszont azt már 2x is sikerült leírnod, hogy tudsz róla mindent..mi mit segíthetnénk?! ha kosarazik kérdezd meg tőle pl.hogy milyen hosszú egy kosármeccs...ha szeret xy zenét akkor kérdezd meg mondjuk, hogy nem lesz-e a közeljövőben koncertjük...

ennél többet nem tudunk segíteni, mert sz*rt sem írtál róla(miket szeret stb.)

2012. nov. 10. 16:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor baz+ írom,hogy állandóan olvas, és kicsit szereti a focit.
2012. nov. 10. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:

14-es vagyok!

Thx...^^ csak nem volt olyan nehéz úgy látom.;)

akkor kérdezd meg mondjuk, hogy milyen hosszú egy focimeccs(vagy hogy hányan játsszák, vagy kérdezhetnél egy focistáról stb).

2012. nov. 11. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!