Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki h a másik kell?!

Figyelt kérdés
Van 2 srác! Az egyiket sokkal régebb óta ismerem és sokkal jobban érzem vele magam egyszerűen imádok vele lenni. De ott van a másik srác akivel volt egy csók (az előző sráccal több is) és azóta egyfolytába hívogat és nem tudunk miről beszélni meg egyszerűen szét vet az ideg mikor már látom h ő hív. És nem tudom h h mondjam meg neki h ne reménykedjen mert van más akivel 100x jobban érzem magam. Tudom így hülyén jön ki az egész de részletesebben nem akartam leírni.
2009. aug. 13. 00:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki hogy nagyon bírod őt meg minden de inkább barátként tekintesz rá. Vagy mond neki azt hogy neked fontosabb egy barátság mint egy járás mert nagyon bírod őt és ha egyszer szakítanátok akkor többet ugyse tudnátok barátként egymás szemébe nézni.de kedvesen mond meg neki mert nem lehet jó érzés dehát a szerelem dönt(: 16/F
2009. aug. 13. 01:04
 2/6 anonim ***** válasza:
F*sznak kell szórakozni állandóan a fiúkkal. Ha nem tetszik akkor minek csókoltad meg?
2009. aug. 13. 07:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló jól mondta! csináld azt! Mond el neki, hogy neked csak barátként jönne be:-)
2009. aug. 13. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha "finoman" akarod lekoptatni a srácot, akkor találkozz vele, nézz mélyen a szemébe és mondd el neki, hogy nem szeretnéd, ha lenne köztetek bármi is. Az őszinteséggel nem veszthetsz semmit.
2009. aug. 13. 12:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Sokat segített ; )

A 2. válaszolónak az lenne a válaszom h amíg meg nem csókolt (ő csókolt meg) nagyon jól elvoltam vele, hülyültünk meg minden, de ez után nem szólalt meg és még most is ha felhív nem mond semmit és ezek után 2 hét ismeretség meg egy csók után azt mondja örökké fog szeretni meg ilyesmi. Ez így hülyeség az egész h lehet 2 hét után szerelmes belém?! Ahhoz kell idő és ez engem zavar mert én nem szeretem most az más h vonzódtam hozzá de ez túlzás. És nem szórakoztam vele mert komolyan gondoltam de ez nekem sok. És most jöttem rá h nem vagyunk összevalók.

2009. aug. 13. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Így már más a helyzet. Persze magamból indultam ki, mert velem már szórakoztak hasonlóan a csajok (csók, smár volt, aztán finoman lekoptatott). Nem jó érzés.
2009. aug. 14. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!