Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kérdezik ezt? Egy-egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezik ezt? Egy-egy pasi miért kérdezi azt egy lánytól, hogy egy ilyen szép lánynak miért nincs pasija?

Figyelt kérdés
S mégis mit lehet rá válaszolni,hogy ne értse félre?Én azt szoktam, hogy miért kössem le magam most egy pasival.
2009. aug. 12. 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mert bejössz neki és bóknak szánja hogy szép vagy. :D
2009. aug. 12. 23:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mert ebben benne is van a lényeg (szép a lány), de nem is tűnik olyan tolakodónak...hiszen csak egy kérdés. Szerintem ez amolyan bók, legalábbis én annak szánom, a lányok nem tudom, hogy fogják fel, de legtöbben azt szokták mondani nekem, akiknek mondom/mondtam, hogy nem találták meg még az igazit, és visszakérdeznek, hogy ilyen fiúnak pedig hogy nincs barátnője... Szerintem ezek bókok, kedvességek. :)

15/F

2009. aug. 12. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Bokolni akar,meg megis mit kerdezzen?:D
2009. aug. 12. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mert nem tud mást mondani. nem kreatív csak közhelyekkel tud levenni a lábadról, már ha le tud.
2009. aug. 12. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

úúúá annnyian kérdezik ezt tőlem is. sablonszöveg:D

és énse nagyon tudok rá mit válaszolni, cáfolom:P (akkor meg jön az önbizalomhiány)

2009. aug. 12. 23:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Jah én is néha cáfolom, meg hogy minek pasizzak, s ilyenek.És nem tud levenni a lábamról...De már egy pasi minden héten megkérdezi...már azt sem tudom mit válaszoljak:D
2009. aug. 12. 23:44
 7/10 anonim ***** válasza:

tőlem eddig az összes pasi megkérdezte, aki nem akart tőlem semmit... mostani barátom nem kérdezte, hanem mondta, hogy szép vagyok, csini vagyok, aranyos stb, ilyenkor persze zavarba jöttem, és mondtam h ááá, dehogy, és mondta h de, ne legyek ilyen :D és együtt vagyunk :) sose voltam még ilyen boldog :) mindennap mondja, pedig nem tartom magam szép lánynak, de ha szerinte az vagyok, neki elhiszem :) :P

egyébként ha állandóan kérdezi, bizti akar vmit :) a válasz csak rajtad áll, hogy mit mondasz, mert ha akarsz te is vmit, akkor add a tudtára, bókolj vissza ;)

2009. aug. 12. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát igen ezzel a kérdéssel egyrészt bókolni akar, másrészt azt is meg lehet vele ugye tudni hogy tényleg mi a helyzet, te meg ezzel a "nem állok meg 1 pasinál " szöveggel le is koptatod őket szinte.
2009. aug. 13. 07:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja tőlem is megkérdezik...a munkások az építkezéseken... -.-" Más nem. :D:D:D

16/L

2009. aug. 13. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:
"Mert mind ilyen sablonokkal nyomulnak."
2010. okt. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!