Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezik ezt? Egy-egy pasi miért kérdezi azt egy lánytól, hogy egy ilyen szép lánynak miért nincs pasija?
Szerintem mert ebben benne is van a lényeg (szép a lány), de nem is tűnik olyan tolakodónak...hiszen csak egy kérdés. Szerintem ez amolyan bók, legalábbis én annak szánom, a lányok nem tudom, hogy fogják fel, de legtöbben azt szokták mondani nekem, akiknek mondom/mondtam, hogy nem találták meg még az igazit, és visszakérdeznek, hogy ilyen fiúnak pedig hogy nincs barátnője... Szerintem ezek bókok, kedvességek. :)
15/F
úúúá annnyian kérdezik ezt tőlem is. sablonszöveg:D
és énse nagyon tudok rá mit válaszolni, cáfolom:P (akkor meg jön az önbizalomhiány)
tőlem eddig az összes pasi megkérdezte, aki nem akart tőlem semmit... mostani barátom nem kérdezte, hanem mondta, hogy szép vagyok, csini vagyok, aranyos stb, ilyenkor persze zavarba jöttem, és mondtam h ááá, dehogy, és mondta h de, ne legyek ilyen :D és együtt vagyunk :) sose voltam még ilyen boldog :) mindennap mondja, pedig nem tartom magam szép lánynak, de ha szerinte az vagyok, neki elhiszem :) :P
egyébként ha állandóan kérdezi, bizti akar vmit :) a válasz csak rajtad áll, hogy mit mondasz, mert ha akarsz te is vmit, akkor add a tudtára, bókolj vissza ;)
Ja tőlem is megkérdezik...a munkások az építkezéseken... -.-" Más nem. :D:D:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!