Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet leállítani, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet leállítani, és megpuhítani egy zsarnok nőt?

Figyelt kérdés

42 éves a Barátnőm,és itthon elég rendesen elnyomóan akar viselkedni.Tud normális is lenni,amikor szépen megkérem,de csak egy két napig,aztán kezdi megint.Keménykedik,uralkodik,nem fogad el semmit,alapvető tapintat dolgok eszébe sem jutnak,úgy viselkedik,mint ha Ő lenne mindenki főnöke.Okoskodik,de szegénykém olyan de olyan primitív...

Hőbörög,örökké valami baja van,szinte semmi szeretet,vagy nyugalom nem látszik rajta.Cigizik,néha iszik,akkor tök gáz a viselkedése.

Én viszont szeretem őt,és hogy kellene viselkednem vele,hogy vegyen vissza,vagy mivel kell az ilyen nőt csesztetni,hogy vegye észre magát.Én nem szeretek bunkóskodni senkivel,ezért nem értem meg a zsarnok embereket,miért jó nekik úgy viselkedni?Kisebbségi komplexusuk van?

Szóval trükköket,megoldásokat írjatok légyszi!

Azt,hogy hagyjam ott,azt (most még) nem akarom,tehát aki így látja,kérném ne írja!

43

2012. nov. 7. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
na ezért mer zsarnokoskodni
2012. nov. 7. 20:27
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát igen úgy néz ki.Csak amit én utálok:hogy valaki egyrészt miért él vissza ezzel?Én nem tudnék ilyen bunkó lenni,a másik meg az,hogy miért ennyire biztos a dolgában?

Nem gondol arra,hogy ezt megunom egyszer én is.Voltam nemrég albérletet nézni,nem is tud róla.(nála lakom,az én házam vidéken van)

2012. nov. 7. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem éppen az a probléma, hogy talán nem tudatosítottad benne elég mélyen a "határokat". Nincs tisztában azzal, hogy mit engedhet meg veled szembe és mit nem.

Ha a párom mindent rám hagyott volna anno, akkor valószínűleg már rég besavanyodott volna a kapcsolatunk és elhagyott volna.

2012. nov. 7. 23:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom,hogy mindenkinek tudni kellene alapvető dolgokat,és ehhez agy kell.Én nem szoktam olyanokkal foglalkozni,hogy hogyan trükközzek a másikkal,meg majd így teszem féltékennyé,meg figyelem a viselkedését,és akkor majd így meg úgy...stb.Reggel felkelek,végzem a munkámat,és otthon egy szeretetteljes,kultúrált párkapcsolatban szeretnék élni,illetve a céljaimmal,és az egészséges jövőmmel foglalkozni.Ennyi.
2012. nov. 8. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én szótáramban ez már nem is zsarnokságnak, kötekedésnek, elégedetlenségnek számít. Én erre reagáltam. Aki felnőtt emberként is úgy viselkedik, mint egy kis tini (féltékennyé teszi, "borsot tör az orra alá", stb), arról nem tudok nyilatkozni, mert azt a részét én nem érzem "magaménak".
2012. nov. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!