Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni olyankor, ha az ember szerelmes?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 10:25
11/25 A kérdező kommentje:
Milyen érzelmi maszlag? Ezek szerint baj, ha valaki romantikus? Úgy látszik kezdenek kiveszni az igaz dolgok. Elfogadom valaki soha életében nem volt szerelmes, mindig a szexre hajtott, a többség ilyen. Én viszont nem. Napjában többször képzeletben a lánnyal csókolózom, ölelgetem, mivel nem merem bevallani neki, amit érzek iránta. Így maradt a fantázia. Hogy érettebben kellene viselkedni? Az már lehet.
2012. nov. 7. 12:44
13/25 anonim válasza:
Igen, a szánalmas a legtalálóbb jelző, tömören és lényegre törően összefoglalja, mi vagy valójában. Nem romantikus, az ettől messze van...
14/25 anonim válasza:
Szánalmas ha vannak az embernek érzelmei??? Ti vagytok szánalmasak, mert ilyen felfogással normális nőt nem fogtok szerezni, és majd sírhattok itt, hogy miért van ennyi ribanc és hogy milyen magányosak vagytok, mert senki nem tud olyat szeretni, aki csak tárgynak használja a másikat.
15/25 anonim válasza:
És nem férfi?? Attól leszel férfi, ha 10perc alatt lezavarsz pár menetet és a haverjaidnak dicsekedsz, hogy ezt meg ezt megdugtad? Ez igen. Szépek vagytok...
16/25 anonim válasza:
6. éve vagyok ugyanazzal a nővel, nem kell ahhoz egy csöpögős po:csnek lenni, hogy az embernek normális barátnője legyen. Egész nap puszilgatni meg csókolgatni, hát amelyik nőnek az hiányzik, ott is van baj. Hol az erő, a férfiasság?
Emellett lehet valaki gyengéd, na de nem 24 órában...
Na ezért szánalmas, nem azért, mert érzései vannak.
17/25 anonim válasza:
Képzeld: romantikusnak tartanak! És voltam is és vagyok is szerelmes. És voltam bolondul és vakon és reménytelenül és küzdelmek árán is és voltam viszontszeretve is.
Amit itt ír a kérdező, az nyálas, csöpögős maszlag akkor is. Semmi köze a romantikához, csak kisfiús nyálverés, ami nem fog a nőknek bejönni ... (mármint a nőknek, nem a kislányoknak!).
18/25 anonim válasza:
16-os egyetértek. Legyen férfias is, de szerintem az sem baj ha romantikus, persze ne vigye túlzásba. Valahogy a kettő között. De a másik véglet se jó, amikor azt hiszik attól lesznek férfiak, ha nem mutatják ki a másik felé az érzéseiket. Van pár ismerősöm, akik úgy gondolják, ha már kedvesen beszélnek 1nőhöz, vagy a kedvükben akarnak járni, akkor ők már papucsnak számítanak.
19/25 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértelmezhetőek a mondataim. Egy szóval sem írtam, hogy a kapcsolat nem szól a szexualitásról. Viszont azt hiszem, hogy sok nő vágyna arra, hogy a csalódások után most ne egy kőkemény machot kapjon maga mellé, aki csak szexuális kapcsolatot létesít vele. Ilyen szempontból lehet jobb, ha valaki érzékeny, vagy ahogy írták érzelgős. Persze az is igaz, hogy nem szabad túllépni egy bizonyos szintet. Sosem tagadtam, hogy érzékenyebb lelkületű vagyok, nem szégyellem felvállalni.
2012. nov. 7. 23:54
20/25 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nekem pont ilyen barátom van mint te és el sem tudod képzelni mennyire hálás vagyok, hogy Ő van nekem és nem olyan mint a mai férfiak. Hogy a kérdésedre is válaszoljak hallgass a szívedre :) pontosan tudja mit csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!