Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális?!

Figyelt kérdés

Egy hete nem beszélünk. Átjött múltkor háromnegyed kilenckor (azt ígérte 8kor jön...), elszívott egy cigit és közölte, h ő fáradt és alszik. Ideges lettem és kérdeztem, h miért nem tudta mondani h inkább nem jön át? Ennek mi értelme volt? (Nem első eset...) És akkor erre ilyet kezd: Ne idegesíts (még Én ne idegesítsem....pfff), mert hazamegyek. Mondom menjél lesz*rom... Kapta magát és elment. Azóta nem hívott. Kb két szót nem váltotunk, és akkor ő alszik... Lett volna programom csak lemondtam miatta, h hhhúúúú mert jön... Aztán kissé benéztem.

Szóval nem nekem kell hívnom ugye? Nincs igaza...ha az lenne beismerném, de...más a helyzet. Szerintem lapát lesz a vége, csak jó lenne beszélni...

2009. aug. 12. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ilyet nem tesz az, aki szerelmes.

kib.sztam volna mint macskát sz.rni. Szóval érted.

2009. aug. 12. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hiba lenne ha felhívnád. Hagyd már bocsi de nem szép tőle h alig talizik veled na meg mikor ott lenne h taliztok beakar aludni..:S

Jól tetted h elküldted. És most várj mit lép. Ha nem jelentkezik akk ennyit ért.

2009. aug. 12. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hívd fel, hogy találkozni akarsz vele, és rúgd ki.

Ezzel nem alázkodsz meg előtte. Jobb várni arra hogy majd ő jelentkezik? És ha időközben megcsal? Mert ugye ezek után nincs kizárva az sem.

2009. aug. 12. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
majd ha viszket a farka úgyis hív nyugi.
2009. aug. 12. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a volt pasim volt dettó ugyanez, de amikor szakítani akartam vele azzal füszerezte a dolgot, hogy megfenyegetett (hogy ezért-azért feljelent...hozzáteszem jogász). Aztán megcsaltam, hogy jobban fájjon egy haverjával, tudom féreg voltam, de ő is.

Amikor szakítottunk beperelt 500e Ft-ra, de olyan zseni volt, hogy még egy keresetet se tudott normálisan beadni, így törölték az egészet.

Szerintem nem szeret már téged, inkább valami mást, amit adsz neki, kényelem stb...

2009. aug. 12. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

ha valamennyire is érdekelnéd ilyet nem csinált volna.

én biztos dobnám.

2009. aug. 12. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én barátom dettó ugyanez. 3éve vagyunk együtt. Ő is megígéri, hogy jön 6-kor, erre beesik 8-9-kor, "mert hogy közbejött........" éppen valami. Este programot már nem lehet csinálni, mert Ő korán kel, szal 9-10kor lövik neki a pizsit. Én is mondtam neki, hogy ezért nem kellett volna eljönni, aludni ,meg tv-zni tudok egyedül is. De,hogy Ő fáradt, mert dolgozott ecetera ecetera. Nem tudom erre mi a megoldás. Sztem ne hívd fel, keressen Ő! Én is elkövetem azt a hibát, hogy hivogatom....és ezzel megalázkodom előtte. Sztem várd ki amig felhiv, ha hosszú távon nem jelentkezik hagyd a p.csába
2009. aug. 13. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!